Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos bulduumm neyse kahveleri bölüşürüz o zaman yalnız değilimaysen- hos geldin kız en küçükleri biziz
Ayyy bu güzellikler senin miii ben de çiçek hastasıyım son 6 ayda biraz yok ettim ama olsun
Hos bulduumm neyse kahveleri bölüşürüz o zaman yalnız değilim
Ayyy bu güzellikler senin miii ben de çiçek hastasıyım son 6 ayda biraz yok ettim ama olsun
Çok tatlısın amaEki Görüntüle 3414879
Kendime kahve yaptım.
Herkes işini gücünü bıraksın bardağıma baksın
Bu ben,bana layık.
Eki Görüntüle 3414879
Kendime kahve yaptım.
Herkes işini gücünü bıraksın bardağıma baksın
Bu ben,bana layık.
sen de çok incesinÇok tatlısın ama
İlaçlama zamanı gelmişMssPARE bronzenin yaprağı kırılmış ama düşmemiş orda bebeklenmiş.
Eki Görüntüle 3414882
bir sürü bit gördüm bunda yiyecekler bebeklerimi ya baya da iri bit ne biçim besili
Eki Görüntüle 3414884
Ilaçla yada toprak değiştirMssPARE bronzenin yaprağı kırılmış ama düşmemiş orda bebeklenmiş.
Eki Görüntüle 3414882
bir sürü bit gördüm bunda yiyecekler bebeklerimi ya baya da iri bit ne biçim besili
Eki Görüntüle 3414884
Ne emek veriyoruz Bonusum valla ❤⚘MssPARE bahar geldi ya unlu bit başladı.
Koca saksı kamp ateşi var bu daldan başlamış kopardım direk.
Bu sene bitlenmeden ilaç sıkıcam hepsine sen de kontrol et yakından
Eki Görüntüle 3414874 Eki Görüntüle 3414875
MaşallahRabbimin nimetlerine gönüllü bakıcıyım.
Benim olurlar kendileri.
Ne çiçeklerin vardı?
Evet bende de öyle oldu ama düzeldi şuan galibaAy neler oluyor yazılar her şeyler birbirine girmiş
Baris çiçeği nasıl bir şey seraya gidicemMaşallah
Orkide, deve tabanı, barış çiçeği, hurma,süt kaktüsü. Bir de mutfakta sukulentim var bu kadarcık
Bendeki şöyle bir şey beyaz çiçek açıyor ama kendisi çok nazlı ben baş edemediğimden suya aldım suda bakıyorum uzun zamandır. Ona göre al abla gerçi ben belki becerememişimdir, sen daha rahat bakarsınBaris çiçeği nasıl bir şey seraya gidicem
Alayım
Ay beni durdurun paramı verip gelicem yine çiçekçiye
Ay tamam tamam bildiğim çiçek benim.vardi kuruduBendeki şöyle bir şey beyaz çiçek açıyor ama kendisi çok nazlı ben baş edemediğimden suya aldım suda bakıyorum uzun zamandır. Ona göre al abla gerçi ben belki becerememişimdir, sen daha rahat bakarsın