Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aysen ne güzel seni burda görmek hoşgeldin ❤Günaydın kizlarrr
Geçmiş olsun Bonusum iyimi ŞimdiArkadaşlarla selamlaşma vs babam gözünden bir operasyon geçirdi onu gördüm çay içtim geldim saat yarım olmuş
İyi canım ciddi bir şey atlatmış retinada yırtık olmuşGeçmiş olsun Bonusum iyimi Şimdi
Ay Allah korusunİyi canım ciddi bir şey atlatmış retinada yırtık olmuş
Noldu ya deme öyleKızlar ben ölmüş olabilirmiyim acaba
Bilemiyorum nefes alıyorum ama
Geçmiş olsunİyi canım ciddi bir şey atlatmış retinada yırtık olmuş
babam gözünden bir operasyon geçirdi onu gördüm
Çok geçmiş olsun bonusum Rabbim kalıcı şifa versin tez vakitteİyi canım ciddi bir şey atlatmış retinada yırtık olmuş
Bavullari boşalt makineye at serNoldu ya deme öyle
Geçmiş olsun BonusArkadaşlarla selamlaşma vs babam gözünden bir operasyon geçirdi onu gördüm çay içtim geldim saat yarım olmuş
Yakın olaydık bi kahveye gelirdin küçük bahçemeBavullari boşalt makineye at ser
Evlere makine tut toz alicam daha
Wc banyo temizliği mutfak salon oturma odası camları silicem yarın bahçeye gidip orayı temizliyecem
Ben diyorum ki çanakkalede o yoğunlukta kaybolsaydım biraz daha keyif yapsaydım olmazmiydi
Şimdi sıkı durun iğrenç espri yapicam kaybolsaydım acaba Müge anlı beni bulurmuydu
Pariş bak sana çekmiştim bunu katmerli sakız sardunya bu geçen sene saramadı bi yere sarkıtamadım da dalı uzadı kırıldı.
Şimdi böyle cam önünde duruyor almayacağım balkona gerekirse ip bağlarım diyorum ona yaslanır
Geçmiş olsun bonusArkadaşlarla selamlaşma vs babam gözünden bir operasyon geçirdi onu gördüm çay içtim geldim saat yarım olmuş
Bonuscum sabah bende sardunya saksını degistirdim çok acayip büyüdü ne tesadüf oldu sardunyalar ⚘ dört kök olmuş ayirdim köklerden yeniledim toprağı bide ceylan var ya sardunya cinsi ona saksı alıp onu eklicem bir saksıda beş kök var uzun saksı istiyorum isim erken biterse gidip alicam ⚘bardakdaki mum çiçeği gelinimizden aldım onada saksı alicam tabiki iki saksiyla kalmiyacak ne çiçekler alicam bilemiyorum hakim olmam lazım kendime
Eki Görüntüle 3414815
Eki Görüntüle 3414816
Bende bugün yıkanacak kadar boşalttım banyo küçük her yeri dağıtmayayım dedimBavullari boşalt makineye at ser
Evlere makine tut toz alicam daha
Wc banyo temizliği mutfak salon oturma odası camları silicem yarın bahçeye gidip orayı temizliyecem
Ben diyorum ki çanakkalede o yoğunlukta kaybolsaydım biraz daha keyif yapsaydım olmazmiydi
Şimdi sıkı durun iğrenç espri yapicam kaybolsaydım acaba Müge anlı beni bulurmuydu