- 8 Aralık 2011
- 44.038
- 153.697
Otelin saksıları sükülentlerle dolu görünce aklıma kim gelsinGüldüm ama anlamadım
Bonusla Bir fantazi yapalım birer parça alıp eve getireyim ekeyim şu avmde koynuna çicek dalı sıkıştıran teyzeyi yad etmiş oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Otelin saksıları sükülentlerle dolu görünce aklıma kim gelsinGüldüm ama anlamadım
Tam koynuma sokuşturduğum an basılmayayımSen yolduktan sonra farkedilmesin mi istiyorsun? O zaman o ilk attığın resimde ortadan boğumlardan kes ya da kopart
Anaaa operasyon var demekOtelin saksıları sükülentlerle dolu görünce aklıma kim gelsin
Bonusla Bir fantazi yapalım birer parça alıp eve getireyim ekeyim şu avmde koynuna çicek dalı sıkıştıran teyzeyi yad etmiş oluruz
Ben kesin gider bunları aldım derimAnaaa operasyon var demek
Yemin ederim kalabalıkta sesli kahkaha attımTam koynuma sokuşturduğum an basılmayayım
Helal edin çiçeklerden 5-10-80 dal kopardım de geç arabayaBen kesin gider bunları aldım derim
Sabun şanpuan havlu neyin almadım çicek aldım derim
1 ayda 4.5 kilo verdim toplamda pazartesi yeni aya başlamış olduk ama veremem bu hafta hatta alırım gibi pazartesi salı da tatile gidecezNaptın kilo verdin mi ramazanda
Maşallah iyi vermişsin. Almazsan belki kötü düşünme1 ayda 4.5 kilo verdim toplamda pazartesi yeni aya başlamış olduk ama veremem bu hafta hatta alırım gibi pazartesi salı da tatile gidecez
İnşallah inşallahMaşallah iyi vermişsin. Almazsan belki kötü düşünme
Ayy çok teşekkür ederim böyle görüyorsanız beni mutlu oldummmGönül senin boş geçirdiğin günün işlerini yazsan sayfa olur