- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.415
Ben burdayım mutfağı topladım çayı koydum oturdumNerdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burdayım mutfağı topladım çayı koydum oturdumNerdesiniz
Yok ki balgam dedi. Ciğerlerini falan dinledi de. Yatınca öksürüyor çok fena balgam olduğu belliDr Balgam sökdürüçü isteseydin
Balgam mide bulantısı hırıltı yapar
Geçmiş olsun canım inşallah toparlar biran önceAhseni doktora götürdüm bişeyi yok ciğerleri falan iyi dedi. Yatınca hırıltı ve öksürük oluyor. Mama içince kusuyor özellikle öksürürken. Bakalım bitkisel şuruba başladım gece iyi gelir inşallah bayrama kadar toparlar
Çocuklara bir şurub veriyolardı toz sulandırıyordun öyle hatırlıyorumYok ki balgam dedi. Ciğerlerini falan dinledi de. Yatınca öksürüyor çok fena balgam olduğu belli
Bende bir bardak içtim aklıma iş geldi geri kaktımBen burdayım mutfağı topladım çayı koydum oturdum
Şimdi yine öksürdü kustuDr Balgam sökdürüçü isteseydin
Balgam mide bulantısı hırıltı yapar
İnşallah canım sağolasınGeçmiş olsun canım inşallah toparlar biran önce
Bulanma değil bence öksürürken öksürürken kusuyor kendini zorladığı için. Bitkisel grintus var ondan aldım bakalım inşallah işe yararÇocuklara bir şurub veriyolardı toz sulandırıyordun öyle hatırlıyorum
Midesi bulanıyorsa vardır ilaki
İnşallah kuzum gelmiş geçmiş olsunBulanma değil bence öksürürken öksürürken kusuyor kendini zorladığı için. Bitkisel grintus var ondan aldım bakalım inşallah işe yarar
Kız daha yeni sildin yaRutinde rahmet var dedim ve kalkıp küçük süpürge ile her yeri süpürdüm
Toz aldım
Oğlumun cekmecelerini düzenledim
1 posta çamaşır kataldim yerleştirdim
Bi posta yıkamaya bi posta kurutmaya attım
Simdi iftar hazırlığı için mutfağa girdim bismillah
Uyuşukluk var üzerinde kendime sinir oluyorum
Bi düşündüm şöyle koltukları halilari sileyim mis gibi koksun her yer
Mutfak dolaplarindan Bi geçeyim buzdilabi
Kıyafet dolapların gireyim
Bide ütü yapayım falan diye bunları düşünürken hiç bir şey yapamadım dedim en iyisi her gün yaptığını yap bari
Geniz akıntısı mı acaba kustuysa çıkarıyomu görürsünYok ki balgam dedi. Ciğerlerini falan dinledi de. Yatınca öksürüyor çok fena balgam olduğu belli
Motilium çok iyi gelir bulantıyaÇocuklara bir şurub veriyolardı toz sulandırıyordun öyle hatırlıyorum
Midesi bulanıyorsa vardır ilaki
Ondan bizimkilerede verirdi drMotilium çok iyi gelir bulantıya
Geçmiş olsun bonusum sıcak tut kendiniBen ablamdayım çok ağrım var 2.minoseti aldım burdaydım ifrara sofra duruyo hala.
2 bacı yaşlandık kalkıp toplarım birazdan
Geçmiş olsun bonusumBen ablamdayım çok ağrım var 2.minoseti aldım burdaydım ifrara sofra duruyo hala.
2 bacı yaşlandık kalkıp toplarım birazdan
Sen nettin ahiretliğimGeçmiş olsun bonusum
Balgam çıkıyor ama aşırı yoğun değilGeniz akıntısı mı acaba kustuysa çıkarıyomu görürsün