- 2 Ağustos 2013
- 34.141
- 101.609
Geçmiş olsun BonusBen ablamdayım çok ağrım var 2.minoseti aldım burdaydım ifrara sofra duruyo hala.
2 bacı yaşlandık kalkıp toplarım birazdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun BonusBen ablamdayım çok ağrım var 2.minoseti aldım burdaydım ifrara sofra duruyo hala.
Geçmiş olsun canım yine bir salgın var benim oğlan da hasta ishal kusma varAhseni doktora götürdüm bişeyi yok ciğerleri falan iyi dedi. Yatınca hırıltı ve öksürük oluyor. Mama içince kusuyor özellikle öksürürken. Bakalım bitkisel şuruba başladım gece iyi gelir inşallah bayrama kadar toparlar
Geçmiş olsun kuzumGeçmiş olsun canım yine bir salgın var benim oğlan da hasta ishal kusma var
Grintussu biz de kullanıyoruz iyi gelir o mutlakaBulanma değil bence öksürürken öksürürken kusuyor kendini zorladığı için. Bitkisel grintus var ondan aldım bakalım inşallah işe yarar
Geçmiş olsun bonusumBen ablamdayım çok ağrım var 2.minoseti aldım burdaydım ifrara sofra duruyo hala.
Sağol efserimGeçmiş olsun kuzum
Sağolasın canım. Size de geçmiş olsun. Evet ishal kusma salgını, öksürük grip salgını. Kuş gribi, adenovirüs falan hep artmışGeçmiş olsun canım yine bir salgın var benim oğlan da hasta ishal kusma var
Aynen domuz gribi olduğunda almıştım hemen etki ediyor. Dün gece başladım bakalım. Yatınca öksürüyor gündüz hiç yok öksürük. Çocuk uyuyamıyor sürekli kalkıyorGrintussu biz de kullanıyoruz iyi gelir o mutlaka
Geçmiş olsun bonusum
Boğazı nasıl boğaz iyi durumdaysa alerjik de olabilir sweeet bize öyle de ilti bi doktorSağolasın canım. Size de geçmiş olsun. Evet ishal kusma salgını, öksürük grip salgını. Kuş gribi, adenovirüs falan hep artmış
Aynen domuz gribi olduğunda almıştım hemen etki ediyor. Dün gece başladım bakalım. Yatınca öksürüyor gündüz hiç yok öksürük. Çocuk uyuyamıyor sürekli kalkıyor
Yaa düşündüğüm şey mi bakmadım bugün konusunaSağolun kızlar Meteyi öğrendim içim yandı basit sıkıntılar ne ki
Boğazı ciğerleri iyi. Alerjik mi ki dedi. Yattığı yerde yün var mı dedi hayır her zaman ki yattığı yer ve eşyalar dedimBoğazı nasıl boğaz iyi durumdaysa alerjik de olabilir sweeet bize öyle de ilti bi doktor
Yesilcay içtim zar zor normal çay da içesim yok bugün boş da hiç gitmiyorBende bir bardak içtim aklıma iş geldi geri kaktım
Dur bardak doldurayım
Nerde yeni sildim yaa baya olduKız daha yeni sildin ya
Geçmiş olsun basın mi ağrıyorBen ablamdayım çok ağrım var 2.minoseti aldım burdaydım ifrara sofra duruyo hala.
Gğn içinde öksürmeyip gece öksğrmesinden dolayı demişti bize alerjik olabilir diyeBoğazı ciğerleri iyi. Alerjik mi ki dedi. Yattığı yerde yün var mı dedi hayır her zaman ki yattığı yer ve eşyalar dedim
Geçmiş olsun canım senin de yavrunaSağol efserim
Ben çayı boş içerim yeterki çay olsunYesilcay içtim zar zor normal çay da içesim yok bugün boş da hiç gitmiyor
Ben de çok yorulduysam yada ağır bisey yediysem içerimBen çayı boş içerim yeterki çay olsun