Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu eve yeni taşındık bende yeni yeni almaya başladım hatta duvara raf yaptırıp orayada koymayı düşünüyorum güzel durur dekoratif olur diye düşündüm.papatyamm o balkon demiri bende olsa doldurmuştum benim balkon camlı ya cama bitişik demiri saksı da asılmıyor
Bayram temizliği geri sayım başlıyor muyuz?
Size müzikte ayarladım
Ulan sıkamadın dişini
Teşekkür ederim ablaçok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Gururla ve mutlulukla ütüm yookÜtü yapacağım gelen var mı ?
Ütü yapacağım gelen var mı ?
çiçekçiyemi bende dün gittim 2 tane küçük çiçek aldım adını bilmiyorum . resim atarimEfserim rahat 40-50 parça vardır da başlayamadım.
Çorap almaya diye çıkıp nereye gittim sence?
Evet doğru oraya.
Kendime değil ya ablama almaya gittik çiçekçinin hikayede görünce dayanamadık ortancalaraçiçekçiyemi bende dün gittim 2 tane küçük çiçek aldım adını bilmiyorum . resim atarim
Saksıylarla dönersinEfserim rahat 40-50 parça vardır da başlayamadım.
Çorap almaya diye çıkıp nereye gittim sence?
Evet doğru oraya.
bende ortanca gördüm cumartesi günü baya büyüktü çiçekleride çok güzeldi. ama 425 tl dedi çok geldi bana sen ne kadara aldınKendime değil ya ablama almaya gittik çiçekçinin hikayede görünce dayanamadık ortancalara
Eve de gidemedim geldim buraya dikmek için
Gururula mutlulukla benimde bittiGururla ve mutlulukla ütüm yook
İthal 350 ye aldıkbende ortanca gördüm cumartesi günü baya büyüktü çiçekleride çok güzeldi. ama 425 tl dedi çok geldi bana sen ne kadara aldın
siz iyi almışsınız bende bayramdan sonra başka yerlerede bakarım çok yer var hatta pazarda bile varİthal 350 ye aldık
Yerli 70 di bizim çiçekçi uygun baya.siz iyi almışsınız bende bayramdan sonra başka yerlerede bakarım çok yer var hatta pazarda bile var