- 25 Ekim 2013
- 7.935
- 18.782
- 50
hastaneden çıktımı şu an nasıl inşallah daha iyidir.Yatağı topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Ablama geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastaneden çıktımı şu an nasıl inşallah daha iyidir.Yatağı topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Ablama geldim
Evet daha iyi sweet çok şükür Ahsen nasıl oldu ?Daha iyi mi ablan
Çıktı abla dün çıktı iyi şimdi çok şükürhastaneden çıktımı şu an nasıl inşallah daha iyidir.
Ay çok sevindim yaaa iyi şükür iştahı yok sadeceEvet daha iyi sweet çok şükür Ahsen nasıl oldu ?
Valla bende çok mutluyum Allah kimseyi sağlığıyla sınamasınAy çok sevindim yaaa iyi şükür iştahı yok sadece
Daha iyi olsun inşallahÇıktı abla dün çıktı iyi şimdi çok şükür
Sağdaki başlıklar evet. Ama hortum şundan büzüşüyor. Bi kesim kötü yırtılıyor patlıyor falan demiş emin olamadım. Yer kaplamaz diye düşünmüştümsweetgirlcandy şöyle bir şey mi dediğin?
Direk benim aklıma gelense doğru yoldayızBen bunu her gödükce Aklıma kim gelir
AminDaha iyi olsun inşallah
Konserveyi katma gölge aynı tat olmuyor bende yaptım da közleyemediğimde denedim öbürü gibi olmadı.
Belki karışınca bişey olmaz da bilmiyorum.
Çocuklar çok yemez onu 4 kişi diyosun çok rahat yeter 5 patlıcandı benim ilk gördüğüm tarif
Ay ya yetmezse diye panikledim koydum ya yorumlarda koyan olmuş diye kaşarını bol koydum tat farkını kapatsın diye inşallah olmuşturOoo çok bile olur. Ben 2 kişiye bol bol koyuyorum beğendisini 1 büyük ya da 2 orta boy patlıcan ile yapıyorum. Un süt girecek ya içine çoğalır. Bence yeter
Ayy bu ne kız maşallahTüm evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Yatak odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Ebeveyn banyosunun duvarlarımı sildim
Lavaboyu yıkadım
Klozeti iç dış temizledim
Ebeveyn banyosunu süpürüp yerlerini sildim
Banyo dolabını, aynasını sildim
Büyük banyonun duvarlarını sildim
Lavaboyu yıkadım
Klozeti iç dış temizledim
Yerleri süpürüp, sildim
Havluları değiştirdim
Mutfağı süpürdüm, sildim
Antreyi süpürdüm, sildim
Vestiyerin aynasını sildim
Oturma odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Çocuk odasını süpürdüm, sildim
Hayırlı iftarlar ellerine sağlıkHer şey hazır bir pilavım kaldı onu da yarım saat sonra koyacağım
Olmuştur inşallah ellerine sağlık Teyzem uğrayacam deyince ev nanaydı hemen koştur koştur yaptım üşeniyordum kalkmayaAy ya yetmezse diye panikledim koydum ya yorumlarda koyan olmuş diye kaşarını bol koydum tat farkını kapatsın diye inşallah olmuştur
Ayy bu ne kız maşallah