- 2 Ağustos 2013
- 34.124
- 101.506
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Klasik vardı bende büküldü falan kötü oldu. Netten mi aldın senBen kullanıyorum ama klasik hortum kullanıyorum canım büzülenler hakkında bilgim yok
Yok canim babam almıştıKlasik vardı bende büküldü falan kötü oldu. Netten mi aldın sen
Aynen onlar ayrı da satılıyor ucu. Bende öyle alayım diyorum. Ya balkonun biri yola bakıyor silme ya da kova suyla asla arınmıyor bildiğin kum doluyor. Ancak hortumla yıkanır yani yaz geliyorYok canim babam almıştı
Instada görüyorum böyle ucu fıskiyeli olanlar var çok güzel duruyor
Benimde balkon açık ve büyük birde üst kat kuşlarda ayrı kirletiyor silme suyuyla asla olmuyor kova kova su taşıyorum en iyisi hortumAynen onlar ayrı da satılıyor ucu. Bende öyle alayım diyorum. Ya balkonun biri yola bakıyor silme ya da kova suyla asla arınmıyor bildiğin kum doluyor. Ancak hortumla yıkanır yani yaz geliyor
Bugün günaydın mesajım böyle olsun.
Bu resimler 1,5 senelik bir sabır ve içimdeki küçük kızın özlemini içeriyor.
Bilen biliyor da bilmeyen için yazayım bu benim anneme verdiğim son anneler günü hediyesi olan çiçekten bir dal.
Çok büyük bir kalonçeydi ama çürümeye başladı. Hatıra olsun diye koparmıştı ablam sağlam dallardan tam tuttu derken bitlendi kötü oldu. Ben aldım budadım tek yeşil bir dal kaldı kökü olduğu için atamadım diktim.
Eki Görüntüle 3411374
Bu resimdeki minik yaprakları çıkarınca umutlandım. Çok çok aşırı yavaş büyüdü az kendine geldi derken tekrar bitlendi.
Eki Görüntüle 3411375
Yeniden budadım ilaçladım köklendirdim.
Eki Görüntüle 3411376
Son hali bu.
Eki Görüntüle 3411377
Görmedimdi, dönüp bir daha baktım aynı benim camlarBalkon demirindeki tozu görmediniz inşallah
Dağılmadı canım buzluğa atınca biraz daha iyi olmuş bi tık daha bekletcemDağılmıyorsaydı bence sorun olmazdı dışına zaten hindistan cevizi yapışacak ya
Minik nasıl oldu kuzumDağılmıyorsaydı bence sorun olmazdı dışına zaten hindistan cevizi yapışacak ya
Yeter yeter çoğalıyor zatenEvi topladım süpürdüm yerleri elimle sildim
Balkonu yıkadım
Balkon kapısını camını sildim
Wc banyo temizledim
Toz aldım
Temizlik kısmı tamam sıra yemek kısmında
İlk kez hünkar beğendi yapcam 4 yetişkin 2 çocuğa 7 patlıcan yeter mi ya közkerken az göründü gözüme biraz daha mı alıp gelsem
Gak kız yardıma gelBenim yine hiç bi iş yapmasım yok ya
bende hiç yapmadım ama yeter gibi bence ama denemek istiyorum patlıcanlı olan her şeyi severim.Evi topladım süpürdüm yerleri elimle sildim
Balkonu yıkadım
Balkon kapısını camını sildim
Wc banyo temizledim
Toz aldım
Temizlik kısmı tamam sıra yemek kısmında
İlk kez hünkar beğendi yapcam 4 yetişkin 2 çocuğa 7 patlıcan yeter mi ya közkerken az göründü gözüme biraz daha mı alıp gelsem
Enfes oluyorbende hiç yapmadım ama yeter gibi bence ama denemek istiyorum patlıcanlı olan her şeyi severim.
kolay gelsin bonus maşallah ben misafir çağırıcağım zaman sarma işini akşamdan yapıyorum. uzun iş çünkü yoksa yetiştirememGak kız yardıma gel