- 25 Ekim 2013
- 7.935
- 18.782
- 50
bak şimdi böyle dedin canım çekti hafta sonu yapsammı bu mevsimin patlıcanlarındanda güzel olurmu kiEnfes oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak şimdi böyle dedin canım çekti hafta sonu yapsammı bu mevsimin patlıcanlarındanda güzel olurmu kiEnfes oluyor
Rahatsız olunca yapamadım kikolay gelsin bonus maşallah ben misafir çağırıcağım zaman sarma işini akşamdan yapıyorum. uzun iş çünkü yoksa yetiştiremem
Köz ya olur bencebak şimdi böyle dedin canım çekti hafta sonu yapsammı bu mevsimin patlıcanlarındanda güzel olurmu ki
İçime sinmedi konserve aldım bi taneYeter yeter çoğalıyor zaten
İçime sinmedi konserve aldım bi tane
Akşam markete gittik züccaciye bölümüne girdim Allahım ne saksılar var çeşit çeşit renk renk aldım bir kaç tane annem diyor ki her yer saksı bunları niye aldin şeker niyetine bayrama gelenlere verelim hanı bayram şekeriBu şakayıklar böyle tam açılıyor içindeki siyah yer görünüyor gece kapanıyor yumuk yumuk
MssPARE Çiçekli mesajlar attım yukarda gör isterim
Bime yarın saksı falan gelicek önceden bak aktüel ürünlerde işine yarayan var mı diyeAkşam markete gittik züccaciye bölümüne girdim Allahım ne saksılar var çeşit çeşit renk renk aldım bir kaç tane annem diyor ki her yer saksı bunları niye aldin şeker niyetine bayrama gelenlere verelim hanı bayram şekeri
Çiçeklerin hep saksıları değişecek yenilecek bahar çiçekleri yaz çiçekleri her yerde alicam bol bol bahçeye
Geçen yazın toprak kurtlandı büyük çiçekler gülleri söktük babam geçen hafta dikti bir sürü gül bu hafta yine aynen asma gül vardı bir bölümü kurudu şimdi bir kaç yere ekilecek
Yukardaki sarı çiçeklerden alicam geçen yıl pembesi vardı kurudu bayram geçsin
Aldığım saksılar çiçeklenecek senin şakayık rengi çok güzel bundan da alayım
Bu yıl karanfil alasım var bol bol neden bilmiyorum ama aklımda fena takıntı her renginden bahçemiz yazın cennet gibi olur inşallah toprak yenilendi bu yıl yine aynen cennet bahçesine döner ⚘
Ya ben hiç takip etmiyorum marketlere ne gelir gider millet kuyrukta bekliyorBime yarın saksı falan gelicek önceden bak aktüel ürünlerde işine yarayan var mı diye
Erken git bahçe malzemesi gelicekYa ben hiç takip etmiyorum marketlere ne gelir gider millet kuyrukta bekliyor
Yarın bahçeye gidicem giderken bakayım
Cumartesi izmire yolculuk var dönüşte temizlik ve çiçek ekimi dikimi kışın içeriye aldığım çiçekleri dışarı çıkarıcam saksı değişecek bir sürü iş var
Aynen ya kovayla zorBenimde balkon açık ve büyük birde üst kat kuşlarda ayrı kirletiyor silme suyuyla asla olmuyor kova kova su taşıyorum en iyisi hortum
Daha iyi abla keyfi yerinde. 37 lerde ateşi yükselmiyor bakalim şimdilikMinik nasıl oldu kuzum
Ooo çok bile olur. Ben 2 kişiye bol bol koyuyorum beğendisini 1 büyük ya da 2 orta boy patlıcan ile yapıyorum. Un süt girecek ya içine çoğalır. Bence yeterEvi topladım süpürdüm yerleri elimle sildim
Balkonu yıkadım
Balkon kapısını camını sildim
Wc banyo temizledim
Toz aldım
Temizlik kısmı tamam sıra yemek kısmında
İlk kez hünkar beğendi yapcam 4 yetişkin 2 çocuğa 7 patlıcan yeter mi ya közkerken az göründü gözüme biraz daha mı alıp gelsem
Ellerine sağlık yardıma değilde yemeye gelsemGak kız yardıma gel
Daha iyi mi ablanYatağı topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Ablama geldim
Tüm evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Yatak odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Ebeveyn banyosunun duvarlarımı sildim
Lavaboyu yıkadım
Klozeti iç dış temizledim
Ebeveyn banyosunu süpürüp yerlerini sildim
Banyo dolabını, aynasını sildim