- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.396
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende özellikle bu alt kelime tecrumanlı olanlardan almayı düşünüyorum Rabbim güzel okumalar hatimler nasip etsin canımEvet ablacımm trendyoldan sipariş ettim %50 kuponuda vardı
Hevesin kursağında mı kaldı LoroşşUla niye spoi veriyon sevindim 1 sn. toplamadi diye
Ondan emin olamadım yazdım sildim. iisim vermeyim o zaman çok basit bisey ama o kişi daima bu konuda eleştiriyor bugün daraldım gerçekten. Çocukların ve eşimin yemekte seçtikleri şeyler hemen hemen aynı. Bugün de beceremedin demeye getirdi alistiramamisim. Napim ellerini bağlayıp ağzına mı tıkıyım.Aktif Lora Sinir olduğun şeyi yazmamanla ilgili bşy dicem.
Biz tanımıyoruz ya, isim cisim vermeden anlatsan yine de dedikodu olur mu? Olmaz ama di mi?
Anlat diye demiyorum, anlatma okey. Efserin dediği gibi bu huyları alsın Allah üzerimizden o ayrı ama tanımayınca dedikodu olmaz demene ihtiyacım var şuan
Tinnoşum hayrat neşriyatı da tavsiye ederim hattı en kolay okunan kurandır.Evet ablacımm trendyoldan sipariş ettim %50 kuponuda vardı
Ondan emin olamadım yazdım sildim. iisim vermeyim o zaman çok basit bisey ama o kişi daima bu konuda eleştiriyor bugün daraldım gerçekten. Çocukların ve eşimin yemekte seçtikleri şeyler hemen hemen aynı. Bugün de beceremedin demeye getirdi alistiramamisim. Napim ellerini bağlayıp ağzına mı tıkıyım.
Aman boşver herkes kendine baksınOndan emin olamadım yazdım sildim. iisim vermeyim o zaman çok basit bisey ama o kişi daima bu konuda eleştiriyor bugün daraldım gerçekten. Çocukların ve eşimin yemekte seçtikleri şeyler hemen hemen aynı. Bugün de beceremedin demeye getirdi alistiramamisim. Napim ellerini bağlayıp ağzına mı tıkıyım.
Allah kabul etsin ellerine sağlık bende yarına davet ettim ana yemek yok çok kalabalık değiliz muhtemel 4 5 kişi ne yapsam bilemiyorumEveet gelelim bana.
Son dakklara anca yetiştim.
Bi ara işler çok daralttı beni kızları da haşladım arkadan abisi babası da nasibini aldı.
Yemekler güzeldi sorunsuz geçirdik şükür.
Kalkınca hemen mutfağı topladım da ocak falan silmedim yemekleri boşaltmadım.
Biraz önce yolcu ettim
Ben izmir köfte yaptım sarma bir de senin ne malzemen var? Tavuk şişde olur fırındaAllah kabul etsin ellerine sağlık bende yarına davet ettim ana yemek yok çok kalabalık değiliz muhtemel 4 5 kişi ne yapsam bilemiyorum
Direk benim aklıma gelense doğru yoldayız
Daha aldırmadim dedim karar vereyim ona göre alırız inşallah tarif bakicam biraz şimdiBen izmir köfte yaptım sarma bir de senin ne malzemen var? Tavuk şişde olur fırında
Kemiksiz butu soslayıp fırında çöp şişlerde pişiriyosun güzel oluyor pilav patates cepteDaha aldırmadim dedim karar vereyim ona göre alırız inşallah tarif bakicam biraz şimdi