- 13 Mart 2019
- 12.845
- 41.393
Böyle dediğin için detaylı bakmaya gidiyorumÇok geçmiş olsun sweet benim yiğenlerde su çiçeğiyle uğraşıyor sıra sıra
Bakayım gerçekten toz muymus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle dediğin için detaylı bakmaya gidiyorumÇok geçmiş olsun sweet benim yiğenlerde su çiçeğiyle uğraşıyor sıra sıra
Ayakkabısız yapma aman tabanlar için zararlı olur bir ev ayakkabısı edin mutlaka25 dk bitti
Kalan 20 dk
Ayaklarim çabuk acidi bugün
Toz degilmis çiçek poleniymis
Ben bolcama döker kare kare kesip aynı işlemi yapardımCamdı da 1 saatte kırılmaz herhalde ya. Zaten dolap çok iyi değil kendine hayrı yok
O zaman imam sarığı olmazıdıBen bolcama döker kare kare kesip aynı işlemi yapardım
Benimki kaldırım taşı olurduO zaman imam sarığı olmazıdı
Çok düz geldi üzerine mozayik atardık desen olurduEfserin ciddiyetine bak dümdüz
Ev pisi pisi giyiyordim bugün de sıcak diye giymedim ondan aciyor demekAyakkabısız yapma aman tabanlar için zararlı olur bir ev ayakkabısı edin mutlaka
Salona bedel leslinin etkisiEv pisi pisi giyiyordim bugün de sıcak diye giymedim ondan aciyor demek
Ayakkabı lazım
Spor salonum açılsa da oraya gitsem
Seçimler sebebiyle kapattılar 4 ay önce
DiyosunnnSalona bedel leslinin etkisi
Aynen çok önemsemiyorum hastalıkta açlık şifa derler. Elbet düzelirİştahı da gelir inşallah
Atesi olmasın da
Mis gibi puskevitli pasta neyimize yetmiyorBenimki kaldırım taşı olurdu
Aynen canım inşallahAynen çok önemsemiyorum hastalıkta açlık şifa derler. Elbet düzelir
İçimde ki çiçek büyütme isteğini durtukluyorsunBu şakayıklar böyle tam açılıyor içindeki siyah yer görünüyor gece kapanıyor yumuk yumuk
MssPARE Çiçekli mesajlar attım yukarda gör isterim
Balkon demirini bile görmedimBalkon demirindeki tozu görmediniz inşallah