Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sorunsuz geçer gününKIş uykusundan uyanır gibi bir uyanış yaşadım o kadar çok uyumuşum ki
Sahuru yaptım acele bir ilaç almayı da unuttum inş gündüz gerek kalmaz
Yaaa bu neeeeBizim kedi gündüzleri ablam gidince yalnız kalıyordu baya bi tane daha alsak hem seviyoruz hem arkadaş olur diyoduk. Epeydir bakıyodu sayfalara ablam içimize işleyen olmadı şimdiye kadar sahiplenmek için.
Geçen gün haber geldi kendi kedisinin kardeşini sahiplenecek başka babadan olan kardeşi olduğu için renkleri farklı ama tipi
Bu da britiş longhair olandan demek tüyleri uzun gibi 8 aylıkmış kucağa çok geliyormuş şimdi o gelmeyen abisi düşünsünYaaa bu neeee
Tüyüneee kurbannnn seninn çok güzel bonusumm bana da elektriği geçtiiii evetBizim kedi gündüzleri ablam gidince yalnız kalıyordu baya bi tane daha alsak hem seviyoruz hem arkadaş olur diyoduk. Epeydir bakıyodu sayfalara ablam içimize işleyen olmadı şimdiye kadar sahiplenmek için.
Geçen gün haber geldi kendi kedisinin kardeşini sahiplenecek başka babadan olan kardeşi olduğu için renkleri farklı ama tipi
Çok tatlu buBizim kedi gündüzleri ablam gidince yalnız kalıyordu baya bi tane daha alsak hem seviyoruz hem arkadaş olur diyoduk. Epeydir bakıyodu sayfalara ablam içimize işleyen olmadı şimdiye kadar sahiplenmek için.
istanbulda 19:38 de ezan okunuyo ne zaman yemenizi yiyosunuz mutfak toplanmış maşallah ben 8 de daha namaz kılmaya gidiyorum ancaMutfak toplu
Ezan öncesi çoğu şeyi yapıyorum papatyamn yemek sonrası az bi işim kalıyor yaniistanbulda 19:38 de ezan okunuyo ne zaman yemenizi yiyosunuz mutfak toplanmış maşallah ben 8 de daha namaz kılmaya gidiyorum anca
iki tane kedi baya zor olur ben cesaret edemem,Bizim kedi gündüzleri ablam gidince yalnız kalıyordu baya bi tane daha alsak hem seviyoruz hem arkadaş olur diyoduk. Epeydir bakıyodu sayfalara ablam içimize işleyen olmadı şimdiye kadar sahiplenmek için.
Oyyy ALLAH kabul eylesin pamuğummmmmmBu benim tamda halim böyle Günaydınlar
Eki Görüntüle 3411337