golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben akşama tatlı bundan yapıcaktım dün akşamdan muhallebisini yaptım koydum bardaklara şimdi çıkarayım dedim ama kıvam hiç burdaki gibi değil dağılıyor donması mı lazım acaba daha
1 tanesini çıkarmıştım baktım yapışıyor her yere kalanları buzluğa attım 1 saat beklesin bakalımBekle bakalım biraz daha ya da bi tanesini biraz dondurucuya koy öyle dene.
Ben yapmadım da yapan birinden yedim kıvamı baya yumuşaktı
Donup kırılmasın bardaklar cammıydı ağzı açık olunca kırılmaz gerçi1 tanesini çıkarmıştım baktım yapışıyor her yere kalanları buzluğa attım 1 saat beklesin bakalım
Camdı da 1 saatte kırılmaz herhalde ya. Zaten dolap çok iyi değil kendine hayrı yokDonup kırılmasın bardaklar cammıydı ağzı açık olunca kırılmaz gerçi
Geçmiş olsun canım inşallah devam etmezGünaydın benim ki gece ateşlendi bi anda. Şimdilik iyi gibi bakalım inşallah ilerlemez
Ayy maşallah azmin sonucuBugün günaydın mesajım böyle olsun.
Bu resimler 1,5 senelik bir sabır ve içimdeki küçük kızın özlemini içeriyor.
Bilen biliyor da bilmeyen için yazayım bu benim anneme verdiğim son anneler günü hediyesi olan çiçekten bir dal.
Çok büyük bir kalonçeydi ama çürümeye başladı. Hatıra olsun diye koparmıştı ablam sağlam dallardan tam tuttu derken bitlendi kötü oldu. Ben aldım budadım tek yeşil bir dal kaldı kökü olduğu için atamadım diktim.
Eki Görüntüle 3411374
Bu resimdeki minik yaprakları çıkarınca umutlandım. Çok çok aşırı yavaş büyüdü az kendine geldi derken tekrar bitlendi.
Eki Görüntüle 3411375
Yeniden budadım ilaçladım köklendirdim.
Eki Görüntüle 3411376
Son hali bu.
Eki Görüntüle 3411377
Aynen canım ya bi sıcak bi soğuk. Bide yeğenim geçen ateşlenmişti ondan geçti heralde diye düşündüm. Gece uyandı çağırdı su verdim yattı baktım inliyor. Ateşi var 39 olmuş. Şükür hemen düşürdük de. Keyfi falan iyi iştahı yok sadeceGeçmiş olsun canım inşallah devam etmez
Havalar o kadar değişken ki çocuklar ondan da etkileniyor bence
İştahı da gelir inşallahAynen canım ya bi sıcak bi soğuk. Bide yeğenim geçen ateşlenmişti ondan geçti heralde diye düşündüm. Gece uyandı çağırdı su verdim yattı baktım inliyor. Ateşi var 39 olmuş. Şükür hemen düşürdük de. Keyfi falan iyi iştahı yok sadece
Çok geçmiş olsun sweet benim yiğenlerde su çiçeğiyle uğraşıyor sıra sıraAynen canım ya bi sıcak bi soğuk. Bide yeğenim geçen ateşlenmişti ondan geçti heralde diye düşündüm. Gece uyandı çağırdı su verdim yattı baktım inliyor. Ateşi var 39 olmuş. Şükür hemen düşürdük de. Keyfi falan iyi iştahı yok sadece