- 30 Ocak 2017
- 12.568
- 193.240
Çok geçmiş olsun Chocolita Allah şifa versin. İnşallah hemen biter
Sağolun canlarım inşallahGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun Chocolita Allah şifa versin. İnşallah hemen biter
Sağolun canlarım inşallahGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsunÇocuk hasta oldu canım onunla uğraşıyorum. Bende rahatsızım. Bir haftasonu klasiği
Başında gitti benim direkt 8 gün, son 6 da gidecekKarnımda bi ağrı başladı hüzün çöktü içime..
Ramazan bitince gelsen olur mu
Sweetim çok sağolChocolita geçmiş olsun chocom
Ben başından 2 günBaşında gitti benim direkt 8 gün, son 6 da gidecek
Bu sene aşırı hızlı geçti ya hele bu hafta hiç anlamadım bileBen başından 2 gün
Bu aralar yakalar gibi ama gelmese çok memnun olurum
Doyamadım Ramazan-ı Şerife
Gerçekten inanılmaz hızlıBu sene aşırı hızlı geçti ya hele bu hafta hiç anlamadım bile
Bizlerden razı olarak git ey şehri Ramazan gidiyor bir bir hüzünlü olan kalplerimize hüzün çöktü
Hoşbulduk canım, aminnnn.Anlatmasi zor ama orayı görmek, orda olmak bambaşka bir duyguymuş.hepinize duada yer verdim Rabbim kabul etsin inşallahC Capanin Gururu Teyom teyom hoşgeldin nasılsın Mübarek olsun umren Rabbim gitmek isteyenlere ve sana da tekrarını nasip eylesin
Amiiiin darısı hepimize inşallahHoşbulduk canım, aminnnn.Anlatmasi zor ama orayı görmek, orda olmak bambaşka bir duyguymuş.hepinize duada yer verdim Rabbim kabul etsin inşallah
Her göz orayı görsün canım, Kabe insanın içine farklı bir sevgi bırakıyor.Amiiiin darısı hepimize inşallah
Allah kabul ettsin canım bizede nasip etsinHer göz orayı görsün canım, Kabe insanın içine farklı bir sevgi bırakıyor.