- 11 Nisan 2007
- 82.984
- 481.584
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seçim gününü ful temizlikle geçirecek bacılarımıza selam olsunBugün eşimin oyu için müstakil eve geldik seçim sonucunu beklerken evi temizlik yapacağım
Bonusum iki tane cenaze var birde burada uzaktan tanıdık erkek olan rahmetliye çok üzüldüm gerçekten herkesin sevdiği çok iyi biriydiSeçim gününü ful temizlikle geçirecek bacılarımıza selam olsun
Allah rahmet eylesin çok sevilen kişiler çok etki bırakıyor sarsıcı oluyorBonusum iki tane cenaze var birde burada uzaktan tanıdık erkek olan rahmetliye çok üzüldüm gerçekten herkesin sevdiği çok iyi biriydi
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsunBonusum iki tane cenaze var birde burada uzaktan tanıdık erkek olan rahmetliye çok üzüldüm gerçekten herkesin sevdiği çok iyi biriydi
Allah rahmet eylesinBonusum iki tane cenaze var birde burada uzaktan tanıdık erkek olan rahmetliye çok üzüldüm gerçekten herkesin sevdiği çok iyi biriydi
Sağolasın canım benim, aminAllah kabul ettsin canım bizede nasip etsin
Ben de geliyore inşŞöyle aşka şevke gelmek isteyenler için mis misss
Ablam hastanede yatıyor aynı doktor varis corabi giydirmiş filan bende nasılım bilmiyorum kafamı kaldıracak halim yokHayalkuran ablan nasıl oldu hayalcim sen nasılsın?
Ona canın sıkıldı ondan mı?Ablam hastanede yatıyor aynı doktor varis corabi giydirmiş filan bende nasılım bilmiyorum kafamı kaldıracak halim yok
Evet çok üzüldüm sürekli uyumak istiyorumOna canın sıkıldı ondan mı?