- 13 Ağustos 2022
- 6.180
- 25.313
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günü kutlu olsun prensesin
UcanSupurge sağlıklı huzurlu yaşları olsun yolu bahtı açık olsun miniğin
Çok sağolun canlarNice mutlu seneleri olsun
Allah şifa versin canımİyi akşamlar kızlar ablamın kasıgında damar tıkanıklığı oldu ciğere atma riski varmış anjiyo yapacaklar sanırım dua eder misiniz ?
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinSalı günü olacak anijoya bacağı baya şiş riskli demiş doktor Allah yardımcısı olsun inşallah
Geçmiş olsun Allah şifalar versin hayalcim. Ederim tabii bendeİyi akşamlar kızlar ablamın kasıgında damar tıkanıklığı oldu ciğere atma riski varmış anjiyo yapacaklar sanırım dua eder misiniz ?
HoşgeldinizEv süpürme✔
Banyo ve lavabo yıkama
Wc yıkama
Balkon yıkama
Mutfak düzenleme
Çamaşır işleri
Akşam yemeği
Şimdi de cam siliyorum
bsnHoşgeldiniz
isimle üyelik alan olmuyor genelde ifşa olmamak için bilmeden aldıysanız yönetimle iletişim kurarak değiştirin
Hoşgeldiniz
isimle üyelik alan olmuyor genelde ifşa olmamak için bilmeden aldıysanız yönetimle iletişim kurarak değiştirin
Yok üye olmuşsun üyelik ismin Feyza ya gerçek isim kullanmak mı istedin yoksa yanlış mı yazdın dedimbsn
Ben üye degilim sanırım.Ne yapmam lazım.Üye olmadığım için yorum yapamaz mıyım onu mu demek istediniz tam olarak anlayamadim usura bkmayin.
kışş kışş çıkın aklımdan çıkın diye kov onlarıDedikodu yapmıciiim iyi yada kötü konuşmayacağım dedim iki gündür çok zorlanıyorum çatlamak üzereyim
Kendim yazmıştım ama degistirecem ablaYok üye olmuşsun üyelik ismin Feyza ya gerçek isim kullanmak mı istedin yoksa yanlış mı yazdın dedim
Tamam ben yanlışlıkla yaptığını düşündüm o yüzden uyarmak istedimKendim yazmıştım ama degistirecem abla
Tamam abla sorun yok.Tesekkur ederim.Tamam ben yanlışlıkla yaptığını düşündüm o yüzden uyarmak istedim