Bende deniycem ya aklımda hep bazlama o ekmek hazırda alınabilirBonus bu neee nasıl canım çekti ekmeği çok güzel olmuş adı ne bu ekmeğin
Geçmiş olsunOkuldan gelince çok boğazım kurudu bi kötü oldum yattım az önce kalktım ya öff hiç istemiyorum evden çıkmak ikinci kereye kötü oluyorum.
Kaldığım yerden devam edicem
Küçük bazlama bimde satılıyorduYa bide bi şey ekmeği yapıyorlar fırında pöti mi değişik bi isimli bu bazlamaymıs ama
Bu daha pratik bende yapıcam bunuBi de böylesi var ekmekle pişiriyor bu da çok iyi
Geçmiş olsunbende aynıyım hala çok zor geçiyor
ÖBüründe o pattisleri sardı ya bi hoş oldumBu daha pratik bende yapıcam bunu
Pita ekmeği tamam buldum pöti ne yaKüçük bazlama bimde satılıyordu
Ha oda olur evet kırk yıllık bazlama olmuş pitaPita ekmeği tamam buldum pöti ne ya
Offf patatesin her haline bayılıyorum dönerle enfes olurÖBüründe o pattisleri sardı ya bi hoş oldum
Ama bazlamanın içi var pita nın içi boşlukHa oda olur evet kırk yıllık bazlama olmuş pita
Boşluğu doldurucan işte. Ben hiç almadım bilmiyorum içiniAma bazlamanın içi var pita nın içi boşluk
İşte boşluk olması güzel içini doldurursun bazlamanın içi var güzel olmaz diye düşündüm kendimceBoşluğu doldurucan işte. Ben hiç almadım bilmiyorum içini
Bu neee un fırçası miŞunu denemem lazım bi yere
Oh mis olmuş dip köşeBazanın altını da sildim hee biraz uzanarak biraz mopla