- 13 Ağustos 2022
- 6.192
- 25.375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus yufkadan lahmacun yapmak istiyorum sen yapmıştın nasıl güzel mi ?
Netleştirmedim Bonuscum ama şöyle fikirlerim varYaz mutlaka fikir olsun babamla eşini alıcam bende haftasonu düşünüyodum ama seçim görevinde eşim zor olur öyle diye ya yarın ya haftaya
Sosuna kimisi yumurta koyuyor kimi sadece su un koyuyor sen nasıl yaptın peki ?Fena olmadı beğendik yufkayı çok ıslatmayın yazıyodu ama kenarlar kuru oluyo biraz ilk yaptığımda öyle yedik.
Ertesi gün pişenleri ikiye katladım kenara koydum kapak örttüm üstüne kuruluk gitti.
Kıyman yağsız olmasın bir de.
Altlarını iyi pişiremedim ben pişiyor ama kızarmıyor. Kapak kapattıklarımı tavada ısıtınca kızardı
Pinhan menün güzel canım yiyenlere şifa olsun, şimdiden ellerine sağlıkNetleştirmedim Bonuscum ama şöyle fikirlerim var
Biber dolması
Et sote gibi bişey güveçte et ya da neyse işte.
Domatesli biberli soğan sarımsak vs
Patates püresi
Pilav
Yoğurtlu pancar salata
Yeşil salata
Tatlıyı o yapacak.
Çorba düşünüyorum muhtemelen mercimek olur
Biber dolması ve pilav aynı şey gibi mi dersen, çocuklar yer illaki diye.
Öyle gibi gibi
Sen de yaz düşüncelerini
Ha bi de börek yapıyım diyorum ama neyli olsun acaba
Patatesli olmasın püre var.
Peynirli olunca çocuklar yemiyo
Kıyma mı olsa
Öyle kararsızım
Ay bayılırım ıspanaklı börekePinhan menün güzel canım yiyenlere şifa olsun, şimdiden ellerine sağlık
bende aklıma geleni yazayım fikir olur belki
Börek ıspanaklı kıymalı
Çorba
kereviz çorbası
Brokoli çorbası
Havuç çorbası
Sebzeli bir çorba olabilir
Papatya abla ne güzel insanın kızına iftara gitmesi.biz bu akşam iftara kızıma davetliyiz , annem,babam,kız kardeşim eşi ve çocuklar menü kırmızı mercimek çorbası, fırın poşetinde et ben gidince yapıcaz,pilav, içli köfte yapmış damat köz patlıcan,biber salatası, normal salata ayran ve içecek olur
herkese iy iftarlar
Sen de yaz düşüncelerini
Un su yaptım benSosuna kimisi yumurta koyuyor kimi sadece su un koyuyor sen nasıl yaptın peki ?
Tamam sağol bonusUn su yaptım ben
Bende temizledim buzluga koydum canım istedikçe çıkarıyorum yapıyorum bende acıktım bugün yaDolmalık biberleri yazın memleketten getirdim.
Temizledim dondurucuya attım.
Ara ara pişiriyorum.
Bizim oranın biberi ufacık ve beyaz oluyor ve ince kabuklu.
Çok severim
Acıktım sanırım
Lavaştan da yapıyorlarTamam sağol bonus
Evde 2 tane yufka var börek yapmıştım arttı onu degerlendiriyim dedim de yarın yapıcamLavaştan da yapıyorlar