Şuanda bir düzenim yok diye almadım ama ilk işim almak
Depremden önce bakıyordum marka araştırıyorudum kaldı öyle
Sizler ne kullanıyorsuz ?
O neeydi gııızzBi süpürgemiz eksikti mutfakta
Ne işe yarıyormuş oBi süpürgemiz eksikti mutfakta
Yok karıştırıp bulgurlu harcı atıyorlar yoğrulmuş olarak çıkıyor açma için olan aparatı da var benim kıyma makinem var o yüzden aparatları almayı düşünüyorumaçmak içinmi?
Tatlı yaparken yağı serpmek içinmişBi süpürgemiz eksikti mutfakta
Onu bilmiyorum ama mutfak robotundan olduğuna göre onda da olur gibiYok karıştırıp bulgurlu harcı atıyorlar yoğrulmuş olarak çıkıyor
Tatlı yapan nasıl biliyorTatlı yaparken yağı serpmek içinmiş
Sonradan yazdım yuvarlama ve içli köfte için aparatları da var kıyma makinesinin ucuna takılıyorOnu bilmiyorum ama mutfak robotundan olduğuna göre onda da olur gibi
Ben acanı gördüm el gibi olmuyor hiç yapamayanlar için iyi olabilirSonradan yazdım yuvarlama ve içli köfte için aparatları da var kıyma makinesinin ucuna takılıyor
Çıkınca elle baya inceltmek gerekiyor kız kardeşim almış biz yuvarlak köfteyi daha çok yaptığımız için ona daha uygun gibiBen acanı gördüm el gibi olmuyor hiç yapamayanlariçin iyi
abla su borusu yaptı
Evet ya kolaylık olsun mantığı ile bizim gibi yapmıyor ama yapılıyorabla su borusu yaptı
Pinterestin fok yemesiO neeydi gııızz
Cadılar için mi
İçini dondurdunmu el maharatın varsa bence gerek yokÇıkınca elle baya inceltmek gerekiyor kız kardeşim almış biz yuvarlak köfteyi daha çok yaptığımız için ona daha uygun gibi
Öyle tabi eltiye görünceye giderken hediyelikO neeydi gııızz
Cadılar için mi