Düzenli Evimiz & Hayatımız

mesajları detaylıca okuyamadım kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir

Günler yoğun geçiyor elime telefon pek alamıyorum en sakin saatlerim bu saatler
Sabah namazı sonrası uyumamıştim tam uyumaya niyetlendim oğlum uyandı ona kahvaltı hazırladım krep yaptım saat 10 a kadar takıldık
Sonra dede ve nenesi teslim.almak istedi
Sayelerinde uyudum
Kalkınca Yatakları topladım odayı havalandirdim
Günlük giyeceklerimizi hazırladım
Evi bi kucuk süpürge ile supurdum
Hazırlanıp mukabeleye gidiş
Dönünce sarma sardık
Çıkan bulasikalri yıkadım
Yüzüme bakım yaptım
Dinlendik
İftar hazırlığı sonrası çay ve mutfağı temizledik
Sonrasında namazlar
Oglumu yıkadım nenesi ben giydiririm sen keyfine bak dedi
Ve bana armağan edilmiş bir banyo çok.iyi geldi bugün biraz bakım günü oldu çok şükür
Sonrasında zeytinyağı cümbüşü
Ve yükümü taşıyan ayaklarıma ilk kez maske yaptım onları sevdim çok iyi geldi Buda elhamdülillah
Bir yesilcay içtim şimdi biraz manevi saat yapmam.lazim
Herkese hayırlı geceler diliyorum

Yapılır kız niye yapılmasin bir kötü yaparsın 2 kötü yaparsin sonra muhtesem yaparsın.hatta belki hiç kötü yapmazsın
1 kere yapıyım dedim 2 sene önce birleşmedi hamur içini açamadım koca hamurdan 3 4 tane yapabildim oda kütük gibi oldu eşim yemedi kendim yemiştim bir daha denemedim

Offf keşke size komşu olsaymışım
Keşke ya
Voy maşallah ben hiç bilmiyorum bunu ama güzel yerim
Hiç bulaşma baci yemeye devam şu hamurunu çokça yoğurmak gerek hamur yoğurma makinen varsa işin kolay sırf içli ve çiğ köfte için makine alasım var
1 kere yapıyım dedim 2 sene önce birleşmedi hamur içini açamadım koca hamurdan 3 4 tane yapabildim oda kütük gibi oldu eşim yemedi kendim yemiştim bir daha denemedim
İşin sırrı hamurunda onu çokça yoğurmadıkça tutmuyor benim de çok başarısız denemem oldu hatta bir kere sinirden ağlamıştım niye tutmuyor diye

Biz Ahıska muhaciriyiz neydirsen derler hep
Iğdırda da çok vardı ahıskalılar hatta onların yaşadığı bir semt var yol , yer tarif edilince Ahıskalıların ordan gidiliyor vs denir. Zamanında göçmek zorunda kalan Ahıska Türklerine devlet ev vererek oraya yerleştirmiş
Bu arada Erzurumlular da Neydirsen diyorlar

Benimde makinem yok kv ve önümüze bayramlarda 4 5 kilo koyardı yoğuruduk dün iftardan sonra dıhandım kaç kere kalktım başından geri oturdum mutfak robotuna atanlarda var bende düşünüyorum yugorma makinesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…