Yemekler hazır fırın yemeği fırındaYatıyorum geldiğimden beri ya bugün bi toplayamadım kendimi Allah çalışanlara yardım etsin
Fırında pilav nasıl birşey efserimYemekler hazır fırın yemeği fırında pilav ve salata son 45 dakika kala artık
Bende attım kendimi kanepeye
Doğru söyorsun Allah yardım ettsin
Bende öyleyim ben onların kokusu almasam temizlik yaptığımada inanmamBeni de etmez çamaşır suyu cif falan bayılırım
Fırın yemeği diyecektim fırında bezelyeli tavuk yaptımFırında pilav nasıl birşey efserim
Tekrar okudum fırında yemek demek istemişsin ve pilavFırın yemeği diyecektim fırında bezelyeli tavuk yaptım
İlaki fırın pilavı dersen maklübe yaparım patlıcana sarmalı çok güzel olur
maklübe yi duymamıştım hiç, interneten baktım şimdi. görünüşü muhteşem patlıcanı severim zaten. Bir gün yaparsan yemeye geliriz efserimmfırın pilavı dersen maklübe yaparım patlıcana sarmalı çok güzel olur
Diğerlerini hep kullanıyorum sadece onda rahatsız oluyorum biraz beklemiş kv dedki acaba ekstra kötü mü kokuyordu ya iğrençtiBende az önce sıktım beni rahatsız etmiyor
Beni de etmez çamaşır suyu cif falan bayılırım
Seve seve güveç tepside yapar fırına atarızmaklübe yi duymamıştım hiç, interneten baktım şimdi. görünüşü muhteşem patlıcanı severim zaten. Bir gün yaparsan yemeye geliriz efserimm
Önceden sende sever miydin pekiBen senin yaşına gelemem ama sen benim yaşıma gelirsin gızım
OlabilirDiğerlerini hep kullanıyorum sadece onda rahatsız oluyorum biraz beklemiş kv dedki acaba ekstra kötü mü kokuyordu ya iğrençti
Olabilirilaki zararlıdır bende öyle genzi bogazı yakan bir etkisi olmadı
Bende az önce sıktım beni rahatsız etmiyor
Kız çamaşır suyu ile o bir mi asperox ayrı boğuyor.Bende öyleyim ben onların kokusu almasam temizlik yaptığımada inanmam
Her akşam tezgah bezim bulaşık tülüm çamaşır suyuna basar öyle yatarım
Yeşil sıvı ne kiBimde bi tane yeşil sıvı var ya ona şekerli limonlu sodalı karışım ekledim naneli limonlu tek bu yeter bana
İksir gibi anlatmışsın ya aşırı merak ettimBimde bi tane yeşil sıvı var ya ona şekerli limonlu sodalı karışım ekledim naneli limonlu tek bu yeter bana
Bacımsu bugün kullandım bişey yaptığğı yokKız çamaşır suyu ile o bir mi asperox ayrı boğuyor.