Akşama güvenmeBurda 20 dereceyi gördük iftara parkta piknik yapasım var bakalım
Onu bende denedim gerçekten çok ağır ve pis kokuyorEpeydir ağır deterjan yok evde orda asperox sarı vardı ne iğrenç kokuyordu ya ben viking turuncu kullanıyorum yağ çözücü
Çocuklara geçmiş ikisi evde onlarla ilgilenmeye çalışıyorum ama halim kalmıyor bisi de yapmadım yatıyorum yineLOra nasıl oldun?
Ellerine sağlıkYok canım çok yaşlı değil ama rahatsız evin içinde koltuk değneği ile yürüyor 15 seneden fazladır yani bu tarz işleri yapamaz.
Yemeğini çamaşırını yapıyor bulaşık vs kp le yardımlaşa yapıyorlar da diğer işler yok
Kaptın ama.bugun sevap pointleri2 de bitirdik ben okula geçtim yeni geldim ve serildim.
Dün 10.000 adım yaptım dışarda böyle susamadım bugün çok zorlandım
Akşamları soğuk oluyor tekrar bi düşün derimBurda 20 dereceyi gördük iftara parkta piknik yapasım var bakalım
Bura soğukAkşamları soğuk oluyor tekrar bi düşün derim
Kocaeli de soğuk. kombi halen açık bizdeBura soğuk
Bende bayat ekmekleri süt ve yumurta ile ıslatıp tekrar hamur haline gelince yağlı kağıt serili tepsiye yayıp üzerine peynir vb gibi şeyler ekleyip pizza yapıyorum çok güzel oluyor
Evet cnm çok teşekkür ederim fikirler için yazmaya fırsatım olmadı içine ahşap raflardan koydum daha derli toplu gözüküyor dolaba pek cevrilcek gibi değil baya ebatlı bı rafNe yaptınız buldunuz mu çözüm
Ohhh en sevdiğim asperox sarıEpeydir ağır deterjan yok evde orda asperox sarı vardı ne iğrenç kokuyordu ya ben viking turuncu kullanıyorum yağ çözücü
Bende az önce sıktım beni rahatsız etmiyorOhhh en sevdiğim asperox sarı
Beni de etmez çamaşır suyu cif falan bayılırımBende az önce sıktım beni rahatsız etmiyor