Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hafta sonu bir annemde bir kvdeydim. Annemler seçim sonrası umreye gidecek gelen giden oluyor bir şeyler hazırladık. Misafirleri vardı ağırladık. Dün de gelince tekrar yerleştim ettim derken akşam oldu gelemedim
Feslegenn ne güzel tatlı telaşlar 🕋 🌹
sağlıcakla gidip gelsinler şimdiden mübarek olsun umreleri 🤲 Rabbim tekrar gitmelerini ve gitmek isteyenlere de tez günde nasip eylesin aminn🤲

Günaydın ❤️

6792c0d3277e1d2ab01c962aa5373174.jpg

Feslegenn ne güzel tatlı telaşlar 🕋 🌹
sağlıcakla gidip gelsinler şimdiden mübarek olsun umreleri 🤲 Rabbim tekrar gitmelerini ve gitmek isteyenlere de tez günde nasip eylesin aminn🤲
Amin inşallah

Ya canım bana ayıp etmişler gibi geldi . Sanırım ben olsam davet etseler de gitmezdim .
Benim zaten hiç gitmeye niyetim yoktu ahsenle zor geri dönüşü olacak falan. Eşim hemen tamam çarşamba o zaman dedi el kol yaptım anlamadı. Müsait değiliz diye erteleyecektim gitmeyecektim bende

Hayırlı Ramazanlar negommm Hoşgeldin diyelim artık özledik hepimiz gelll 💜

Hoşgeldin hayırlı ramazanlar 💐

Hayırlı Ramazanlar hoş geldin 💐🤗

Hayırlı ramazanlar Negoo hoş geldin ❤️

Bonus Bonus Dişin için geçmiş olsun Allahim şifa versin🤲🏻
Ve diger hasta olan butun herkese Rabbim sifa versin
Nego Nego Hayırlı Ramazanlar hoş geldin ismini görmek ne güzel 🌸🥰
:KK36:

Hafta sonu bir annemde bir kvdeydim. Annemler seçim sonrası umreye gidecek gelen giden oluyor bir şeyler hazırladık. Misafirleri vardı ağırladık. Dün de gelince tekrar yerleştim ettim derken akşam oldu gelemedim
Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin , canım bizlerede nasip olur inşallah :KK36:

X