- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.387
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bana vurmasındaPopoyaa vurr tatlı tatlı bonusumm sarıl sarmalaa oh
Böyle birden sinsice yandan indiriyolar yaO bana vurmasında
30 saniye bi sarıldım öptüm öyle itiyoki beni inmek için deli ediyorBöyle birden sinsice yandan indiriyolar ya
O kulaklarını yiriimm benn oyy kedi sevdamm başladı gene30 saniye bi sarıldım öptüm öyle itiyoki beni inmek için deli ediyo beni
Kulakları sıcacık ya o kadar tüy yutuyorumdur ki onu öpünce
geçmiş olsun çene kemiklerinmi ağrıyo dişlerinimi sıkıyosun geceleri, benim oğlumunda öyle çene botoksu yaptırıyo bakalım inşallah geçerAnneme geldik iftara burdayız
Dişçiye gittim çenem icin kas gevsetici verdi plak icin baska gün gel dedi ve fakülte hastanesine git dedi ilac ve plak ise yaramazsa gidicem artk
Sayfalar birikmiş okuyamadm müsait bi anda okurum insallah ❤❤
Hepinizi Allah icin çok seviyorum iyi ki varsınız ❤
İşte kedi geldi falan topluyorum haaalaBonus en son iş yapmaya kalkıyordun sanki
Sen başladıysan ben de geleyim 1 saatİşte kedi geldi falan topluyorum haaala
Gel gel çok kuzu gibisinSen başladıysan ben de geleyim 1 saat
Tamam o zaman yarım saat olsunGel gel çok kuzu gibisin
Ben okula çıkıcam buçukta
Birlik olmadığı için bitmiyorMidem bulanıyor her şeyden bu nasıl geçecek nasıl bitecek
Bu bizimde sınavımız Müslümanız diyenler. Elimizden birsey gelmiyor elimizden geldiği kadar biseeyler yapıyoruz ama haklarını nasıl helal edecekler. Tuhaf olanı Müslümanların bu hali ve batıda Filistini gördükçe musluman olanlar tepki verenler bizden çok. Ben bu konuda iyi şeyler düşünemiyorum sonumuz ahir zamanın son devri gibi sankiMidem bulanıyor her şeyden bu nasıl geçecek nasıl bitecek
hayırlı yolculuklarKara yoluyla gitmeyeli epey oldu
Geçmiş olsun canım nasıl oldunKızlar ne oldu anlamadım. Sahura kalktığımdan beri başım dönüyor. Çocukları okula zor gönderdim. Uzanayım inşAllah geçer