- 1 Aralık 2021
- 12.023
- 40.321
- 34
Geçmiş olsunSirkke içtim de şerbet yapmadım. Ihlamur içtim bide taze naneli limonlu çay içtim. Dur serbeti şimdi yapım da içtikçe yumusuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunSirkke içtim de şerbet yapmadım. Ihlamur içtim bide taze naneli limonlu çay içtim. Dur serbeti şimdi yapım da içtikçe yumusuyor
Sağol nanecim. Sen nasılsınGeçmiş olsun
İyiyim şükürSağol nanecim. Sen nasılsın
Geçmiş olsun lora bende aynıydım dut kurusu çayı içtim iyi geldi boğazımaSirkke içtim de şerbet yapmadım. Ihlamur içtim bide taze naneli limonlu çay içtim. Dur serbeti şimdi yapım da içtikçe yumusuyor
Sağol canım şimdi nasılsın toparlandin mi ? Iciyim onu da ne duydumsa yapıyorumGeçmiş olsun lora bende aynıydım dut kurusu çayı içtim iyi geldi boğazıma
Teşekkürler kızlar bir sürü ağrı kesici içtim.iftar sonrası dindi biraz ağrısıİkinize de çok geçmiş olsun kızlar. Dış agrisi öyle kötü ki biri dese bile çok etkileniyorum
Geçmiş olsun parişim
MssPARE bi tane parmak kaktüsten düşmüştü begonvilin dibine ekmiştim tutarsa tutsun diye böyle baya durdu tipine bak her kırmızı noktadan yavru çıkıcak
İyiyim ben çok şükür genzim tıkalı sadece oda geçer sanırım bende tüm tuşlara bastım anca toparlandım ramazanda çok zor oluyor ya hastalıkSağol canım şimdi nasılsın toparlandin mi ? Iciyim onu da ne duydumsa yapıyorum
Neyin var ne oldu loramSağol nanecim. Sen nasılsın
Geçmiş olsun dış ağrısı da çok zor olur ihmal etme dr a gitÇok teşekkürler kızlar ağrı kesici biraz ise yaradı
Bende bugün sardunyalar vardı bizim buralarda sakız derler çiçeğe kurumaya başlamıştı
Kökten çıkardım kestim kuru dalları temizledim tekrar ektim inşallah tutar
Geçmiş olsun pareTeşekkürler kızlar bir sürü ağrı kesici içtim.iftar sonrası dindi biraz ağrısı
Gittim canım ramazan öncesi bir hafta vardıGeçmiş olsun dış ağrısı da çok zor olur ihmal etme dr a git
Teşekküler canım benimGeçmiş olsun pare
Ne yapılacak dişine sorun ne pare ?Teşekküler canım benim