Düzenli Evimiz & Hayatımız

cat-fall-cat.gif

Ruh halimi mi görmek istiyorsun işte böylee😂😂😂

MssPARE MssPARE pareminnnn Bonus Bonus bonusumun bitkilerle olan sanatına varya bayılıyorum
❤️❤️😍😍

Aynı toprakta biri açık yeşil biri kırmızı tinnoşum biri koyu kahve biri mor.
Tüh diyorsun yaprağı koptu oda ayrı büyüyor. Deli hepsi.
Bu yapraktan büyüyen bebekler sana da ilham olsun

Eklentiler

• 20240324_134655.jpg
    20240324_134655.jpg
    194,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 20240324_135011.jpg
    20240324_135011.jpg
    168,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 20240324_134751.jpg
    20240324_134751.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 23
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Aktif Lora Aktif Lora
Kızlar ben de boykot olmayan hem de şöyle güzel etkili ve doğal bir rollon arıyordum.
Sizi okudum.
Evvahe ilgimi çekti.
Baktım epey inceledim Loracım, trendyoldan aldım bakalım, limon yağlı olanı.
Limon severim.
Güzeldir inşallah denicem.
Madem organik, kızlarıma da kullanırım, büyüyorlar kokuları değişir yakında.
İnşallah severim.
Siveno var benim bildiğim o da iyiydi boykot değil

Ben geldim dün resmen bonusla kalkıyorum dedim saat 1 de sahura kadar oturmadım desem yeri. Arada bide iftar sonrası 2 3 saat gezmeye gittim teyzeme😂

✅Tüm odaları süpürdüm sildim toz aldım
✅Ahsenin kıyafetleri dolabına yerleştirdim
✅Küçük dolabı yatak odasına götürdüm içine bezleri stokları koydum

Nee 3 madde mi 😳 sahura kadar yaptım zor bitti 😂😂 neyse ben öldüm bittim belim fena odadan odaya dolap itmekten. Ayaklarımın üzerine basamıyorum

Eki Görüntüle 3406080 @Bonus şu çocukları eşim getirdi akşam iş yerinde kötü olmuş mesela buna napmak lazım üç çiçek yan yana biri kurumuş galiba iyileşir mi o

ARkadaki kurumuş galiba dediğin kalonçe geçen penyeze yazmıştım ya yumuşak yaprağı varsa daldan buda yeniden verir o.

Kaktüsün dikenine dikkat et yumuşama yoksa dipten renk değişik değilse gövdesinden oda sağlam görünüyor.

Diğerinin de ortadaki çiçeği kurumuş onu kes temiz iç mekan toprağına dik cam önüne koy bakalım.

Kaktüsle kalonçe aynı toprakta büyür ama ayırmak en iyisi o alttaki toprak iyi değildir taze toprak al yavrulara.

Selamlar hanımlar 💐
Bugün kocamla beraber kirlere savaş açtık 🤣 evin kirini biraz akıttık diyelim😅
🧸Çocuklara kahvaltı yaptırdım,
📌Evi süpürdük biraz o biraz ben,
🧼Evi sildi,ben toz aldım çok detaylı girdim buzdolabı,dolaplar, aynalar, sehpalar falan..
🧼Duvarlarda lekeler vardı kalemle de çizmiş bizim minik cifledim heryeri.
🚿Oyuncakları çamaşır suyuyla yıkadım.
🚿Merdivenleri epeydir yapamadım hastalıklardan dolayı çamaşır suyu yumuşatıcı koyup sildim kilimleri silkeledim,girişi yıkadım.
🚿Balkonu bi güzel yıkadı kocambey😅
🚿Sonra gidip arabasını da yıkadı çocuklarda beraberinde gitti kendilerini iyice kirlerttiler tabi.
🚿Ben oğlanı yıkadım, namaz kıldım eşimde bebişi yıkadı.
🧦🧸Giyindirip öz bakımlarını yaptık,yemeklerini ilaçlarını verdik.
🧸Eşim uyutuyor şimdi.
Sağolsun kiracı bi su döküp köpürtmüyo valla insan bıkıyor yukardan taşıyorum ben dayanamıyorum gözüme batıyor çok kirlenince karı koca gezmeye gitti,elalem geziyor biz yapıyoruz.🥴
Komşu sokağın başında doğal gaz çekmiş çukur olduğu gibi bırakmış bi baktım benim koca ve arkadaşı depremden dolayı yıktılar bi ev vardı oradan kum,moloz taşıyor taşıyıp doldurdu.Biliyorum sadakayi cariye bu ama ben söylendim kendileri yapsın bize ne diye adamlar geziyo biz yapıcaz.🤷 Hep çamur oluyor yağış olunca arabalarda geçince altı çarpıyor sürekli bizimki de böyle bir adam işte ne desem bilmiyorum😅

X