- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.546
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün yaptın işini bugün dinlen
Ruh halimimi görmek istiyorsun işte böylee
yan yatmışın kalkamıyom bebeyimmDün yaptın işini bugün dinlen
Genelde elma çoksa kurabiye yaparım bir de doğrayıp kaynatırım üstüne ıhlamur demlerimyan yatmışın kalkamıyom bebeyimm
Elma çok evde komposto filan mı yapsam varsa tarifiniz alırıng
Geçmiş olsun Bonus. Dün eşiminde bi anda ağrıdı kanal tedavisi olacakmış bayramda sonrayı bekliyor o daNisanın 1 ine randevu aldım Ramazan sonunu bekleyemiycem baya ağrıyor nasip hemen buldum randevu
Siveno var benim bildiğim o da iyiydi boykot değilsweetgirlcandy
Aktif Lora
Kızlar ben de boykot olmayan hem de şöyle güzel etkili ve doğal bir rollon arıyordum.
Sizi okudum.
Evvahe ilgimi çekti.
Baktım epey inceledim Loracım, trendyoldan aldım bakalım, limon yağlı olanı.
Limon severim.
Güzeldir inşallah denicem.
Madem organik, kızlarıma da kullanırım, büyüyorlar kokuları değişir yakında.
İnşallah severim.
Ablam tuvaletin fayansı boyadı 10 numara oldu 2 3 sene olacak sorun yaşamadıAslında bu gemilerde kullanılan boyalar var ya belki onlar tutar. 5 senedir bu konuda düşünüp üşeniyorum
Geçmiş olsun parişimOf ne ağrıyor Bonusum ya
Aman dinlen loram hasta olmayasanEvi toparladık çocuklarla rutin yaptım. Boğazım çok fena çok üşüyorum yattım tekrar.
Başlıyor galiba iftara çok cesit çay çorba yapmak istiyorum inşallah artmadanAman dinlen loram hasta olmayasan
Eki Görüntüle 3406080 @Bonus şu çocukları eşim getirdi akşam iş yerinde kötü olmuş mesela buna napmak lazım üç çiçek yan yana biri kurumuş galiba iyileşir mi o