Düzenli Evimiz & Hayatımız

merhaba
Bugün 10 bucukta uyandım.
lavaboları temizledim.
bulasik makinesini bosalttm.
Ütü yaptm.
Sehpaları sildim.
Dısarda dolastik .
Vakit yaklasinca saat 5 te davete gittik.
Yarın sabahta ultrason kontrolüm var. Doktorumda.
😀😃
Kaç haftalık oldu sedoş doğum ne zaman

Arkadaşlar kk da kaç yıldır varım ama şu çoklu alıntıyı sadece o sayfadan yapıyorum mesela arka sayfalardan alıntıları yapamıyorum ya nasıl oluyor

Bugün çok uğraştım hatim topiginde olmadı deli oldum

Bazı yeni üyeler maşallah biliyorlar ben daha bilmiyorum atiyorum 5 sayfa öncesi 3 sayfa öncesi çoklu alıntıyı ben niye yapamıyorum

Offfff ya :kızgın: :kızgın: :kızgın:

Arkadaşlar kk da kaç yıldır varım ama şu çoklu alıntıyı sadece o sayfadan yapıyorum mesela arka sayfalardan alıntıları yapamıyorum ya nasıl oluyor

Bazı yeni üyeler maşallah biliyorlar ben daha bilmiyorum atiyorum 5 sayfa öncesi 3 sayfa öncesi çoklu alıntıyı ben niye yapamıyorum

Allah Allah

Alintilardan sonra altta çoklu alıntı kısmına hepsini ekleyince oluyor aslında

Alıntı yazana basıcan pariş yorumlaya basarsan direk o mesaja cevap veriyosun.
Sonra da alıntıları ekle diyosun zaten yapmışsın şu mesajda ⬇️

Çok teşekkürler kızlar ağrı kesici biraz ise yaradı 👍😇

Bende bugün sardunyalar vardı bizim buralarda sakız derler çiçeğe kurumaya başlamıştı

Kökten çıkardım kestim kuru dalları temizledim tekrar ektim inşallah tutar

Alıntı yazana basıcan pariş yorumlaya basarsan direk o mesaja cevap veriyosun.
Sonra da alıntıları ekle diyosun zaten yapmışsın şu mesajda ⬇️
Bonusum şuan bu sayfadan alıntı yapıyorum benim demek istediğim önceki sayfalardan yorumları ekleyip ekleyip arka arkaya tek tek topluca alıntı yapıp yorum yapamıyorum 😤

Çocukları yıkadıktan sonra banyoyu bırakmıştım öyle tertemiz yaptım paspaslari da yikadim diğeriyle degistirdim
Ütü yaptım yarın giyelecekleri sadece
Evin dağınıklığını kaldırdım Mutfağın yerlerini sildim
Çoraplarım daginikti onları düzenledim. Vee en sevdiğim saatler tütsümü yaktım okumalara başlıcam sessizken😋

Çocukları yıkadıktan sonra banyoyu bırakmıştım öyle tertemiz yaptım paspaslari da yikadim diğeriyle degistirdim
Ütü yaptım yarın giyelecekleri sadece
Evin dağınıklığını kaldırdım Mutfağın yerlerini sildim
Çoraplarım daginikti onları düzenledim. Vee en sevdiğim saatler tütsümü yaktım okumalara başlıcam sessizken😋
Ne tüttürücen

X