- 28 Ekim 2022
- 5.926
- 14.573
- 28
Bnde de tesadf aynı marka rengi degisik pembesi var.Asperox sarı olan var şu an evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde de tesadf aynı marka rengi degisik pembesi var.Asperox sarı olan var şu an evde
Az önce aklımdan geçtin hayal sabah uğramamıştın misafirlikte mi kaldın naptın diye espiri yapacaktım hastaymışsın çok geçmiş olsunBen dün hastalandım titreme bogaz ağrısı birden bire oldu
Bayılırım
Üzülürüm böyle şeye tam sırt ağrıtanKöfteli çorbanın köftelerini yuvarlıyorum nohuttan az büyük
Olsun ufak ufak gelenler yapamaz makbule geçecek inşÜzülürüm böyle şeye tam sırt ağrıtan
Kafayı yedik hamdolsunBen bişileri yaptım ama ne yazacağımı bilemedim bilmeyince napmisjm diyorum tövbe est.
çok geçmiş olsun hayalcim salgın var herhalde benim oğlumda dün sabah kusmuş rahatsızlanmış işede gitmedi. bugünde kızım anne baya rahatsızım dedi.Ben dün hastalandım titreme bogaz ağrısı birden bire oldu
Bonus bu çiçeğin adı neydi bakımı nasıl oluyomuş ona bakıcam netten deve tabanına benziyo ama bilemedim .Kızım iş yerime cicek göndermiş , nasıl mutlu oldum. Çiçekleri cok sevdiğimi bilir prensesim benim güzel kızım ❤
İyiydim dün iftar yaptık birden boğazım ağrıdı nasıl oldu anlamadım. Sağol bonusAz önce aklımdan geçtin hayal sabah uğramamıştın misafirlikte mi kaldın naptın diye espiri yapacaktım hastaymışsın çok geçmiş olsun
Yorgunluk iyi gelmiyor hiç
Sağol ablacım sizede çok geçmiş olsun ramazana denk gelmesi kötü oldu bogazım kuruyor şu içemiyorumçok geçmiş olsun hayalcim salgın var herhalde benim oğlumda dün sabah kusmuş rahatsızlanmış işede gitmedi. bugünde kızım anne baya rahatsızım dedi.
Hayalim geçmiş olsun dikkat et kendine salgın var maalesefSağol ablacım sizede çok geçmiş olsun ramazana denk gelmesi kötü oldu bogazım kuruyor şu içemiyorum