- 13 Mart 2019
- 12.887
- 41.648
Fiyonk bende çok severimEvet Bonusum formaya göre renk renk alasım var bir gelsin kalitesine göre bakacam
Bizimki hiç kucağa gelmiyor ben yakalayınca nasıl durayım allah ne verdiyse girişiyorum diyorum ulan annen yokken ben veriyorum mamanı ben temizliyorum kumunu tabiki istediğim kadar sevicemBende bende popoya vuruyorum sonra geliyor pıt pıt yap diye arkasını dönüyor
Şuan arkadaşımın kedisi hamile bitane alacağım gibii
bu çok belliBide şeker pembesi
Sende sevgi yumağısınBizimki hiç kucağa gelmiyor ben yakalayınca nasıl durayım allah ne verdiyse iniyorum diyorum ulan annen yokken ben veriyorum mamanı ben temizliyorum kumunu tabiki istediğim kadar sevicem
Bebekten bakarsan çok alışır sana deli oluyorum ablamın burnunu yalıyo beni itiyo
Ekose pötikare puantiye bende çok severim gönültoşummBide pötikare
Puantiye
Minik çiçek desenleri
Soft ve fresh renkler
Bide şeker pembesi
YırtıkTüm mazarrat kardeşlerime gelsin.
Ne güzel dua aldım böyle benimde içimde bir şeyler koptu böyle yürekten kocaman aminnn BonusumOy tinnoşum renk renk fiyonklar takacağın yavruların olsun inşallahyazarken burnumun ucu sızladı
Faidatün kısmından faidelensinler bananeYırtık
Ay aminn aminn inşallah hayırlı şekilde tüm isteyenlere nasip olsunOy tinnoşum renk renk fiyonklar takacağın yavruların olsun inşallahyazarken burnumun ucu sızladı
insana mutluluk veren desenler benceEkose pötikare puantiye bende çok severim gönültoşumm
Hem beyaz hem şişman 2 kere failatünuzFaidatün kısmından faidelensinler banane
Etli sütlü butlu ama mutluFaidatün kısmından faidelensinler banane
Teyzenin yanagı elinde kalacak gibi
Ay çok tatlı yaa dur bende geliyorum
Ben mutfağa gidiyorummm