O kadar beyaz değilim buğday diyelim kabuklu buğdayHem beyaz hem şişman 2 kere failatünuz
Ablalar anlarAyy nerden anladın ki
pembe beyazım dedemin geni baskınO kadar beyaz değilim buğday diyelim kabuklu buğday
Ah canım yaa aç mi yoksa başka bi şey mi acabaKızlar kapıya bahçeden kedi getirmişler titriyo kesin aç diye
Etini koparacak
Eve almak istemiyorsan bonusum bahcede biraz varsa mama verKızlar kapıya bahçeden kedi getirmişler titriyo kesin aç diye
Anam olsa eti dökülecek şimdi derdiEtini koparacak
KOydum efser süründü dizime yavrum sesli sesli yedi yaEve almak istemiyorsan bonusum bahcede biraz varsa mama ver
Benim oğlan dün süt götürmüştü içmiş kedicikKızlar kapıya bahçeden kedi getirmişler titriyo kesin aç diye
Benim oğlan dün süt götürmüştü içmiş kedicikşaşırdım daha önce kattığımda kedilerden içeni görmemiştim çok açtı sanırım.
Bebişi yıkadım tam giyindiriyordum bi baktım terastan bi gümbürtü zalim kv kediyi terastan attırmış oğlanın kuzeniyle çok kızdım sonradan öğrendim.Bu kadın çok gaddar yaavede hamileymiş nasıl insanlar varya kadınin merhamet duygusu yok.
Allah razı olsun BonusKOydum efser süründü dizime yavrum sesli sesli yedi ya
Bence hayvana merhameti olmayan insandan hayır gelmez.O kadar masumlar ki Rabbim kötü kullarının şerrinden korusun onlarıBulunduğu yerde herkes istemiyor ama kötü davranmaya da gerek yok.
Dışarda bahçede beslenir nolcak
Hemde şu mübarek Ramazan günü hey Allahım yaaAlt kattakilere uyuz oldum maç mı ne izliyorlar küfür edip duruyorlar sesleri bizim evde. En nefret ettiğim şeylerden biri küfür