Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar kapıya bahçeden kedi getirmişler titriyo kesin aç diye
Benim oğlan dün süt götürmüştü içmiş kedicik🥰şaşırdım daha önce kattığımda kedilerden içeni görmemiştim çok açtı sanırım.😐
Bebişi yıkadım tam giyindiriyordum bi baktım terastan bi gümbürtü zalim kv kediyi terastan attırmış oğlanın kuzeniyle çok kızdım sonradan öğrendim.Bu kadın çok gaddar yaa🥺 vede hamileymiş nasıl insanlar varya kadınin merhamet duygusu yok.😤

Benim oğlan dün süt götürmüştü içmiş kedicik🥰şaşırdım daha önce kattığımda kedilerden içeni görmemiştim çok açtı sanırım.😐
Bebişi yıkadım tam giyindiriyordum bi baktım terastan bi gümbürtü zalim kv kediyi terastan attırmış oğlanın kuzeniyle çok kızdım sonradan öğrendim.Bu kadın çok gaddar yaa🥺 vede hamileymiş nasıl insanlar varya kadınin merhamet duygusu yok.😤

Bulunduğu yerde herkes istemiyor ama kötü davranmaya da gerek yok.
Dışarda bahçede beslenir nolcak

KOydum efser süründü dizime yavrum sesli sesli yedi ya
Allah razı olsun Bonus ❤️ Peygamber efendimizin yanında bulunan bi sahabi var Ebu Hureyre anlamı kedicik babası kedileri çok severmiş😌 bu yüzden lakabı böyle.En çok hadis rivayet eden sahabelerden etrafında hep kediler olurmuş. Annesiyle de bir diyaloğunun yazısını gördüm muhteşemdi🥰
Peygamber efendimiz s.a.v de kedi ev halkındandır buyuruyor.🙂

Asperox sarı olan var şu an evde

Bende bunu kullanıyorum memnunum :super: Limonsuzzcay Limonsuzzcay
20240317_174736.jpg

X