- 11 Nisan 2007
- 83.112
- 482.328
Migrenin yok galiba
Daha çok başın ağrımasın canım
Ya zaten ağrıyor hava iyi geldi. İşim var camlara giricez diye geldim valla yoksa uzatırdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migrenin yok galiba
Daha çok başın ağrımasın canım
TamamAha ayağa kalktım hadi gidelim 1 saat
Ben lodosta çok kötü oluyorum ondan sordumYa zaten ağrıyor hava iyi geldi. İşim var camlara giricez diye geldim valla yoksa uzatırdum
Ben kalkıyorum şimdi canım. Ama sen zorlamasan mı daha kötü olmasınYa zaten ağrıyor hava iyi geldi. İşim var camlara giricez diye geldim valla yoksa uzatırdum
Yok yedim benAç karnına mı çıkıyor bunlar işe
Ben zaten başımdan fenayım bu daha goymaz bana gardaşBen lodosta çok kötü oluyorum ondan sordum
Bende uffak bi tost yediydim de unutmuşum onu aç sanıyorum kendimiYok yedim ben
Geçmedi mi ağrın dahaBen zaten başımdan fenayım bu daha goymaz bana gardaş
Rabbim şifa versin inşallahBen zaten başımdan fenayım bu daha goymaz bana gardaş
Oğlan evde onunla yedim ben deBende uffak bi tost yediydim de unutmuşum onu aç sanıyorum kendimi
Amin kuzum yaaaa ne bileyim atamadık gittiHiç korkmuyorum efserim sen de korkma
Kalabalık bir otobüs vs hiç bir şey hissetmeden giriyorum artık bir daha o korkuyu veremezler bize
Limonsuzzcay la 1 saat dedik o gitti ben hala burdayım buçukta kalkcam1 Saat mi gidiyoruz biri de 11 e çayı hazır etse ya
Sen git ben kızı bekliyorum hazılarım1 Saat mi gidiyoruz biri de 11 e çayı hazır etse ya
Amin kuzum yaaaa ne bileyim atamadık gitti
Kafadaki tıkanma geçince demek geçicek. Sesim de öyle güzel kiGeçmedi mi ağrın daha
Üzdüysem özür dilerimAğlatma beni yolda başlamıştım zaten ambulans geçti önümden bağıra bağıra.
Korktuğun zaman hep biz gelelim aklına.
Onca insanın içinde bir tek annem hasta oldu gitti Efser.
1 sene atamadım o korkuyu aşıyı da hiç güvenmeyerek ama korkarak yaptırdım bir gün aydınlanma geldi hamdolsun o günden beri sıfır korku.