Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erzurum’da da Ilıca var yolu düşen herkesi beklerim inşallahKocaeli Ilıca'ya gel efserim eşlik ederim sana
Kuzum nasıl oldun
Memleketeyken niye heç demedinErzurum’da da Ilıca var yolu düşen herkesi beklerim inşallah
Aynı ya sabitledi gibiKuzum nasıl oldun
Geçmiş olsun iyi yapmışsınDün küçük kızda hapşuruyor burnu akıyordu aleji gibi geldi bana
Akşam eve geldiğimizde burnu kızarmış baktım alerji değil soğuk alğınlığı gibi aleji ilacını soğuk algınlığı ilacını verdim ateşi olmadığı halde gece terlemeye başladı sırıksıklam oldu benim gözlemlediğim şimdiye kadar hep önce ateş sonra terle attın derledi bu sefer tam tersi oldu
Sabah uyandırdım ağız kokusu var okula yollamadım beden var koşturursa daha beter olur bugün aile hekimine göstereyim
Allah kavuştursun canım annene gitmekle iyi yapmışsınNane Limon Kabugu günaydın canım iyiyim çok şükür eşim askere gitti ben de 1 aylığına anneme geldim pek giremiyorum sen nasılsın
Geçmiş olsun EfserDün küçük kızda hapşuruyor burnu akıyordu aleji gibi geldi bana
Akşam eve geldiğimizde burnu kızarmış baktım alerji değil soğuk alğınlığı gibi aleji ilacını soğuk algınlığı ilacını verdim ateşi olmadığı halde gece terlemeye başladı sırıksıklam oldu benim gözlemlediğim şimdiye kadar hep önce ateş sonra terle attın derledi bu sefer tam tersi oldu
Sabah uyandırdım ağız kokusu var okula yollamadım beden var koşturursa daha beter olur bugün aile hekimine göstereyim
Geçmiş olsun canımDün küçük kızda hapşuruyor burnu akıyordu aleji gibi geldi bana
Allah kavuştursunNane Limon Kabugu günaydın canım iyiyim çok şükür eşim askere gitti ben de 1 aylığına anneme geldim pek giremiyorum sen nasılsın