- 2 Ağustos 2013
- 34.176
- 101.790
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ sağlim Allah kavuştursun inşallahNane Limon Kabugu günaydın canım iyiyim çok şükür eşim askere gitti ben de 1 aylığına anneme geldim pek giremiyorum sen nasılsın
Nane Limon Kabugu günaydın canım iyiyim çok şükür eşim askere gitti ben de 1 aylığına anneme geldim pek giremiyorum sen nasılsın
Amin Allah razı olsun canım burda daha rahat ederim diye buraya gelmeyi tercih ettim kv anlayışla karşıladı sağ olsunAllah kavuştursun canım annene gitmekle iyi yapmışsın
Sağol limonsuzum çayımEfser canım geçmiş olsun
Sağol canım bugün bir gözlemyeyimGeçmiş olsun canım
Sağol canımGeçmiş olsun Efser
Allah kavuştursunNane Limon Kabugu günaydın canım iyiyim çok şükür eşim askere gitti ben de 1 aylığına anneme geldim pek giremiyorum sen nasılsın
Migrenin yok galibaÇİvi çiviyi söker diyerek yürüdüm biraz lodosla birlikte
Daha çok başın ağrımasın canımÇİvi çiviyi söker diyerek yürüdüm biraz lodosla birlikte
Ben de profil mesajlarına girdim çıkamadım. Hadi kalkalımUff bdv ye girdim çıkamadım daha yeni kalkıcam
Büyük kız şikayeci birazda haklı bazen ateşi olsabile okula yollardımki öyle her bahanede okula gitmemezlik etmesin hatta gizliden öğretmeni arar söyledim çağırsanız gelirimGeçmiş olsun iyi yapmışsın
Aynı ya sabitledi gibi
Büyük kız şikayeci birazda haklı bazen ateşi olsabile okula yollardımki öyle her bahanede okula gitmemezlik etmesin hatta gizliden öğretmeni arar söyledim çağırsanız gelirim
Şimdi hapşursalar korkar olduk ne oluyor diye
Aha ayağa kalktım hadi gidelim 1 saatBen de profil mesajlarına girdim çıkamadım. Hadi kalkalım