- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okula gidiyor çocuklarınız, çabuk bulaşması normal. RABBİM korusun hepimizidikkat ediliyorda illaki bulasiyor istedigin kadar takviye al
Ben çekirdek yarışına katılmadım ama gördüm katıldığınızı. El işinde cokkkk iddialı değilim sizlere yetişemem.Yarış konusunda ciddiyim ya çekirdek yarışı yapıyorduk ya onun gibi
Siz yarisin el isini ben yorumlayimBen çekirdek yarışına katılmadım ama gördüm katıldığınızı. El işinde cokkkk iddialı değilim sizlere yetişemem.
Wowwww o zaman seninle ev işinde yarışalım lorammSiz yarisin el isini ben yorumlayim
O zaman lif modelleri de gelir kolay gelsinGeldim geldim ne örüyor acaba .valla ben yarışa giremem anca kızım uyuyunca lif örüyorum geceleri
İddialı gibi bir halimiz mi var guzum kör topal iki ters bi düz ilerleriz işteBen çekirdek yarışına katılmadım ama gördüm katıldığınızı. El işinde cokkkk iddialı değilim sizlere yetişemem.
Off gececi en sevdiğim hoş geldin PixiGeldim geldim ne örüyor acaba .valla ben yarışa giremem anca kızım uyuyunca lif örüyorum geceleri
Sağlık ocağına gittim ilaç aldım canım iyi olucam İnşAllah. Ben neyse de çocukların öksürükleri geçmek bilmiyor sinir ediyor beni.Sagal canim sen nasil oldun
HoşgeldinGeldim geldim ne örüyor acaba .valla ben yarışa giremem anca kızım uyuyunca lif örüyorum geceleri
Dut var mı dut kaynatsana limonsuzSağlık ocağına gittim ilaç aldım canım iyi olucam İnşAllah. Ben neyse de çocukların öksürükleri geçmek bilmiyor sinir ediyor beni.
Evet ya ben de yapmıştım iyi geliyor senden duymuşum demek kiDut var mı dut kaynatsana limonsuz
Yok canım ya . Ihlamur içiyorum işteDut var mı dut kaynatsana limonsuz
Evet ya ben de yapmıştım iyi geliyor senden duymuşum demek ki
Bonus çocukların öksürüğü için dedin demi ben yanlış anlamışım . Kuru dut ıhlamur gibi yapıp içiliyor öyle mi?Yok canım ya . Ihlamur içiyorum işte
Neerdeyse zalım kızC Capanin Gururu Teyom diye bir vefasız vardı ondan duymuştuk
Tereyağ pekmezYok canım ya . Ihlamur içiyorum işte
Yarım saate gidip yemek yapayım. Buçukta da sana katılırım 1 saat maraton yaparızHer şeyim duruyor 1 buçukta kalkarım inş