- 11 Nisan 2007
- 83.052
- 482.003
Bonus çocukların öksürüğü için dedin demi ben yanlış anlamışım . Kuru dut ıhlamur gibi yapıp içiliyor öyle mi?
Evet komposto yapar gibi demlikte az kaynat yeter tatlı oluyor zaten hepiniz içersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus çocukların öksürüğü için dedin demi ben yanlış anlamışım . Kuru dut ıhlamur gibi yapıp içiliyor öyle mi?
Sağol bonusumTereyağ pekmez
Soğan içine bal sonra akan suyu
Turp içine bal sonra akan suyu
Sarımsaklı zeytinyağı ayak altına
Varsa yün atlet giydirmek yoksa yün bir parça sırta göğsüne koymak
Dut kürü
Ayva yaprağı ayvanın kendisi
Dinlenim daha yazarım
İlk fırsatta alayım inşEvet komposto yapar gibi demlikte az kaynat yeter tatlı oluyor zaten hepiniz içersiniz
Öksürük için ceviz kabuğunun içindeki kahve parçalar var, onları 5 dk kaynatıp içine bal limon karabiber koyup içebilirsiniz limonsuzummBonus çocukların öksürüğü için dedin demi ben yanlış anlamışım . Kuru dut ıhlamur gibi yapıp içiliyor öyle mi?
Hatmi çiçeğiTereyağ pekmez
Soğan içine bal sonra akan suyu
Turp içine bal sonra akan suyu
Sarımsaklı zeytinyağı ayak altına
Varsa yün atlet giydirmek yoksa yün bir parça sırta göğsüne koymak
Dut kürü
Ayva yaprağı ayvanın kendisi
Dinlenim daha yazarım
Bunu da hiç yapmadım hep unutuyorumÖksürük için ceviz kabuğunun içindeki kahve parçalar var, onları 5 dk kaynatıp içine bal limon karabiber koyup içebilirsiniz limonsuzumm
Evde kabuklu ceviz var akşam deneyeyim İnşAllah canım sağolÖksürük için ceviz kabuğunun içindeki kahve parçalar var, onları 5 dk kaynatıp içine bal limon karabiber koyup içebilirsiniz limonsuzumm
Evde kabuklu ceviz var akşam deneyeyim İnşAllah canım sağol
Kahvede sesleyin benide oglan tekrar rahatsizlanmis onu almaya gidiyorum bendeBen de gideyim öğlen namazını kılıp biraz da kuran okuyayım ( elektrik yok işyeri sakin )
Kahve içmeye buluşuruz hanımlar
Kıyamam ya okuldan alıçların demi? Allah şifa versinKahvede sesleyin benide oglan tekrar rahatsizlanmis onu almaya gidiyorum bende
Okuldan pelican evet canim AminKıyamam ya okuldan alıçların demi? Allah şifa versin
pelican
alıçların
Bilemedim ki ne ediyozLimonsuz biz nediyoz