- 11 Nisan 2007
- 83.049
- 481.988
Berbat bir geceydi kusan aglayan oksurmekten bogulan enerji depoladim cok sey yikancak
Allah şifa versin hepsine hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berbat bir geceydi kusan aglayan oksurmekten bogulan enerji depoladim cok sey yikancak
90 drece yıkama yap boşken kimi sirke kimi tabletle yapıyoÇamaşır makinesinin içinde küf kokuyor ya. Bir kaç kez ağzını kapatmış ahsen ben açık bırakırım yıkandıktan sonra. Ondan mı oldu acaba
Tabletle yapıyordum bende geçenlerde yaptım ama koku varken miydi önce miydi emin değilim. Öyle deneyim bi. Buram buram küf kokusu geliyor90 drece yıkama yap boşken kimi sirke kimi tabletle yapıyo
Sirke ise yariyor bende kapali tutardim sirkeyle bittiTabletle yapıyordum bende geçenlerde yaptım ama koku varken miydi önce miydi emin değilim. Öyle deneyim bi. Buram buram küf kokusu geliyor
Deterjan bölmesine mi koyup çalıştırıyorsun. Beyaz sirke mi bideSirke ise yariyor bende kapali tutardim sirkeyle bitti
Evet beyaz sirke canim bi defa uzumde koymustum. Valla her goze koyuyorum garanti olsunDeterjan bölmesine mi koyup çalıştırıyorsun. Beyaz sirke mi bide
Tamamdır tableti deneyim olmazsa sirkeEvet beyaz sirke canim bi defa uzumde koymustum. Valla her goze koyuyorum garanti olsun
Bende ne zamandir yapmiyordum yurumeyi cok seviyor bide bos calisirsa tutacak adam lazimTamamdır tableti deneyim olmazsa sirke
Geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versinBerbat bir geceydi kusan aglayan oksurmekten bogulan enerji depoladim cok sey yikancak
istediğin pırtakal olsun sıkarız ezeriz her şeklini yaparızO sıkacağın su neyse ondan istiyorum
istediğin pırtakal olsun sıkarız ezeriz her şeklini yaparız
AhahhahBende ne zamandir yapmiyordum yurumeyi cok seviyor bide bos calisirsa tutacak adam lazim
Aynısından bana da yazın hala kendime gelemedimBerbat bir geceydi kusan aglayan oksurmekten bogulan enerji depoladim cok sey yikancak