- 1 Aralık 2021
- 12.023
- 40.321
- 34
Büyün hali varsa at
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyün hali varsa at
5 şişle mi maşallahEki Görüntüle 3349222 bir yere yüklemiştim örneklerim kaybolmasın diye oradan ekran görüntüsü aldım en sevdiğim örneklerden biridir
Yün don giyerimHaa doğru da kış günü ne bilim çok tiril tiril
Kaç şiş oEki Görüntüle 3349222 bir yere yüklemiştim örneklerim kaybolmasın diye oradan ekran görüntüsü aldım en sevdiğim örneklerden biridir
Evet annem öğretmişti çantada örmüştü hatta5 şişle mi maşallah
5 şiş başlanıp iki şiŞ bitiyorKaç şiş o
5 Efser ohoo daha şişi sayamıyon etamin diyon yaKaç şiş o
Ananenem yapardı ellerine sağlık5 şiş başlanıp iki şiŞ bitiyor
2 şişle gördüm sonu 2 şişle bitiriyormuş acaba burun kısmı nasıl çıktı diye sordum5 Efser ohoo daha şişi sayamıyon etamin diyon ya
Valla maşallah etamin zor işElime bu geçti masa örtüsü işlemiş yarım kalmış bunu tamalayayım
Ciddili yazmadım ki ciddili cevap verip yüreğime indirme2 şişle gördüm sonu 2 şişle bitiriyormuş acaba burun kısmı nasıl çıktı diye sordum
Oooo sende de 10 parmağında 10 marifet haaa bilmediğin var mıYarım bir etamin havlu da benim var
Bu en basiti aslında kalmış kenarda çabuk yaparım diye atmışım kenaraValla maşallah etamin zor iş
Çook.Oooo sende de 10 parmağında 10 marifet haaa bilmediğin var mı
Marketlere hazır setler geliyor ya onlardan bi tane almıştım örneği iyi olmamıştı sökmüştüm kendim bi örnek yapim demiştim ona da nolmuştu bilmemiştimBu en basiti aslında kalmış kenarda çabuk yaparım diye atmışım kenara
Benim ankarada var kız tablette oynamasın diye aldım verdim eline bir tanede ben başladımMarketlere hazır setler geliyor ya onlardan bi tane almıştım örneği iyi olmamıştı sökmüştüm kendim bi örnek yapim demiştim ona da nolmuştu bilmemiştim
Daha ne olsunÇook.
Kurdele nakışı biliyorum bir de başka bildiğim yok kız