- 11 Nisan 2007
- 83.047
- 481.955
Teyzem yapar böyle ne güzel ellerine sağlık annenin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyzem yapar böyle ne güzel ellerine sağlık annenin
sen de mi sivaslıydınTeyzem yapar böyle ne güzel ellerine sağlık annenin
Yess ben Sivas ama teyzem Erzurumlu orda da çok yapılırsen de mi sivaslıydın
Evet erzurum la yemeklerimiz de aynı aynı kültür de şehirlerYess ben Sivas ama teyzem Erzurumlu orda da çok yapılır
Yemekler doğuda hep benzer de bazı farklar net baya. Mesela Erzurum da katmer yapılmaz Sivasta kete yani ben duymadımEvet erzurum la yemeklerimiz de aynı aynı kültür de şehirler
Kete yapılıyor bizde ama çerkez benim kvdem ondan da olabilirYemekler doğuda hep benzer de bazı farklar net baya. Mesela Erzurum da katmer yapılmaz Sivasta kete yani ben duymadım
Kömbe yaparlar benm bildiğim hepsi bebeklerimKete yapılıyor bizde ama çerkez benim kvdem ondan da olabilir
Daha nolsunÇook.
Kurdele nakışı biliyorum bir de başka bildiğim yok kız
Teknik meknik yok bam bam bamdoladın yeni bir teknik olsa gerek
Az kalmış biraz daha çalışsan olacak
Ercişli Kırgızlar vardı bizim lisede onlarda çok vardı bunlardan
Bizde karslı ve türkmen de çok kırgız yok sanırım avşar ve çerkez var amaTeknik meknik yok bam bam bam
Ercişli Kırgızlar vardı bizim lisede onlarda çok vardı bunlardan
Yaa senin de 10 parmağında 10 mağrifetel işi örgü gecesi yapmışsınız eee çayı yaptık gel diyen yokkkk Bende bebek süveteri örüyorum şuan
Yok canım, bende pek el marifeti yok bi örgü biliyorumYaa senin de 10 parmağında 10 mağrifet
Ay elimden geldiğince zamanımı boş gecirmemeye çalışıyorumYok canım, bende pek el marifeti yok bi örgü biliyorum
Nanecim sana marifetlisin ev işi, el işi, yemekler
Tesbihlerime kalktım aklıma geldin uğramayınca sitede değil heralde dedimel işi örgü gecesi yapmışsınız eee çayı yaptık gel diyen yokkkk Bende bebek süveteri örüyorum şuan