- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Benimde penyezi gorunce tesbihler geliyor aklimaTesbihlerime kalktım aklıma geldin uğramayınca sitede değil heralde dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde penyezi gorunce tesbihler geliyor aklimaTesbihlerime kalktım aklıma geldin uğramayınca sitede değil heralde dedim
Sen orgu bilir misinben geldim hu hu
Yeni girdim siteye bonusum ancak işler bitti telefon görüşmeleri bitti.Tesbihlerime kalktım aklıma geldin uğramayınca sitede değil heralde dedim
Vallahi etiket yapıcaktım seni babanı sorupben geldim hu hu
El işi gecesi yapıyoruz hoş geldinben geldim hu hu
Eksiklerim vardı tamamlamaya kalktımBenimde penyezi gorunce tesbihler geliyor aklima
Ben çekeceğim o anda netse alıyorumEksiklerim vardı tamamlamaya kalktım
Af buyurBen çekeceğim o anda netse alıyorum
Anlık çekebileceğim tesbihi alıyorum, demek istedi nanem sanırımAf buyur
HeeAnlık çekebileceğim tesbihi alıyorum, demek istedi nanem sanırım
Görünce o an çekeceğim kadar zikir alıyorum sonradan kalır yada unuturum diye stres oluyorumAf buyur
Dua grubuna girince öyle olmuyor her gün aynı sayıda çekiyorsun yabıştırıyorlar etiketiGörünce o an çekeceğim kadar zikir alıyorum sonradan kalır yada unuturum diye stres oluyorum
Evet orada ki düzen öyleDua grubuna girince öyle olmuyor her gün aynı sayıda çekiyorsun yabıştırıyorlar etiketi
Çok mutlu oldum lorammBenimde penyezi gorunce tesbihler geliyor aklima
Hatırlatma etiketi yapılıyor, sonraki niyet paylaşımı olmadanDua grubuna girince öyle olmuyor her gün aynı sayıda çekiyorsun yabıştırıyorlar etiketi
Ledli matik yapÇok mutlu oldum loramm
Adımı tesbihmatik veya zikirmatik yapayım bari tam hatırlatma olur
Beno görünce ne geliyor aklınaBenimde penyezi gorunce tesbihler geliyor aklima
Batıik yapıyorum çizgi çizgi yeğenime artık iplerden bilirim canımSen orgu bilir misin
Sende ayni okumayinca koca carpi koyuyon ya geriliyorumBeno görünce ne geliyor aklına
Batıl yapıyorum çizgi çizgi yeğenime artık iplerden bilirim canım
Babam iyi şükür alçıyla dolaşıyor şişi biraz indiVallahi etiket yapıcaktım seni babanı sorup
Hoş buldum nanecim oh ne güzel el emeği bayılırımEl işi gecesi yapıyoruz hoş geldin
Hahahahaha daha önceleri bide hatırlatma etiketi yapıyordum carpilarlaSende ayni okumayinca koca carpi koyuyon ya geriliyorum
Burda herkes becerikli belki bilmiyosundur diye yandas aradim olmadi