- 11 Nisan 2007
- 83.045
- 481.954
İnsta da sırf bunu yataklara çeyizlere yapan sayfalar varBattaniye iyi durumda köyde yazın köyde soğuk oluyor altlarına seriyorum sıcak tutuyor ele ğoş yumuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsta da sırf bunu yataklara çeyizlere yapan sayfalar varBattaniye iyi durumda köyde yazın köyde soğuk oluyor altlarına seriyorum sıcak tutuyor ele ğoş yumuş
Artık ip varsa bende lif yapıyım iyi fikir olduAynen yumuşak ya bi de hiç acıtmıyor canlarını
Ohanza etamin kumasi sandimdydjdkEki Görüntüle 3349183 2016 örmüştü annem sürekli kullandım değişme olmadı
Eki Görüntüle 3349183 2016 örmüştü annem sürekli kullandım değişme olmadı
Evet düz örgü desensiz ondan bozulmuyor sanırımAma şişle bu farklı olmuş zaten hazır battaniye gibi
Çok güzel ama ya bu ince yapılı olan sanki daha kibar durmuş annem böyle bi iple kalpli battaniye yapmıştı benim battaniye de bonusun attığı gibi kabarıktıEki Görüntüle 3349183 2016 örmüştü annem sürekli kullandım değişme olmadı
Aynen hiç acıtmıyor çocukları güzel oluyorArtık ip varsa bende lif yapıyım iyi fikir oldu
Bunun bataniyeside güzel olurEfser Atkısını da edeyim bu gece biter belki
Bu ip örüldüğünden bile emin değil sankiAlize puffy miydi adı battaniyeyi kaldırdım da lifleri kullanıyoruz
Eki Görüntüle 3349180
Bah bah ahiretliğime zinciri bilmiyon ama etamininden haberi varOhanza etamin kumasi sandimdydjdk
Öyle doladım birbirineBu ip örüldüğünden bile emin değil sanki
Efserim is egitimi dersinde ogrenmistim ders icin. onu da unutmusumdur gerciBah bah ahiretliğime zinciri bilmiyon ama etamininden haberi var
doladın yeni bir teknik olsa gerekÖyle doladım birbirine
Az kalmış biraz daha çalışsan olacakEfserim is egitimi dersinde ogrenmistim ders icin. onu da unutmusumdur gerci
Valla bonusum bu sene hiç örgü havam yok aslında alsam kafam dağılır ankaraya geceyimde bakayım biryok mu ulan bi tığınız şişiniz yarışaydık
Öhöm öhömyok mu ulan bi tığınız şişiniz yarışaydık
İpçiye git bak havan gelirValla bonusum bu sene hiç örgü havam yok aslında alsam kafam dağılır ankaraya geceyimde bakayım bir