Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunSağolun kızlar
Ay bunda motif daha belli çok güzel durmuş eline sağlıkEfser Atkısını da edeyim bu gece biter belki
Çok şükür elimiz ayağımız gibi makinelerÇalışmıyordu aklım çıktı şükür şu an sıkıntı yok
Adresimi atim miEfser Atkısını da edeyim bu gece biter belki
Adresimi atim mi
Tam arkaya batınca istediğim gibi çukur çukur oldu.Ay bunda motif daha belli çok güzel durmuş eline sağlık
Zincir cekiyom benSen bilmiyon mu örgü
Tamm işte onu bilen her şeyi yapıyor.Zincir cekiyom ben
Ben biliyorum ama uzun zamandır yapmadım unutmuş olabilirimZincir cekiyom ben
Yok unutulmuyo yapınca hatırlıyorsunBen biliyorum ama uzun zamandır yapmadım unutmuş olabilirim
Zincir cekiyom ben
Zincir bile çekemiyorum benTamm işte onu bilen her şeyi yapıyor.
Valla çok iyi gelir videolardan baka baka yapsan sadece zincirlr yapılan saç bantları falan var
Zincir bile çekemiyorum ben
Sen ciddi misin ben buna niye sevindimZincir bile çekemiyorum ben
Annem bi iki gün uğraştı baktı öğrenemiyorum o zamanlar 30a merdiven dayamışım amannn dedi ben örerim kırkından sonra öğrenip ne edeceksinSende mi ulan UcanSupurge
Şiş ile yelek patik örmüşlüğüm var başlarsam yaparım yineYok unutulmuyo yapınca hatırlıyorsun
Benimki de kac yasindasindan grip neler derdiAnnem bi iki gün uğraştı baktı öğrenemiyorum o zamanlar 30a merdiven dayamışım amannn dedi ben örerim kırkından sonra öğrenip ne edeceksin