- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.387
- 36
Tarifler bitmiyor sende bonusumIhlamur da olur olmaz mı evde elma ayva varsa içine kat ıhlamurun.
Meyveleri kaynat komposto gibi karanfille sonra ıhlamuru at. Tarçın çörekotu taze zencefil de koyuyorum kaynarken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifler bitmiyor sende bonusumIhlamur da olur olmaz mı evde elma ayva varsa içine kat ıhlamurun.
Meyveleri kaynat komposto gibi karanfille sonra ıhlamuru at. Tarçın çörekotu taze zencefil de koyuyorum kaynarken
Kuzum geçmiş olsun kendine dikkat etBoğazım ağrıyor acı acı öksürük başladı geceden beri hadi hayırlısı bakalım
Sağol tatlım anca bu kadar edebildimKuzum geçmiş olsun kendine dikkat et
Balık yağı veriyorum ben Ahsene. MollersKızlar çocuğuna omega kullanan var mI? Gerek var mı ?vitamin desteği alicam çocuklara bağışıklık kuvvetlensin zeka içinde önemli dedi eczacı karar veremedim. Içeriği temiz önereceğiniz bisi var mı
Geçmiş olsun canımYatakları topladım sadece kalkıp yemek yapıp geleyim sonra işleri yaparım
Lora ben geçtiğimiz kış ocean balık yağı kullanıyordum haftada 2 balık yenmediği için. Ama doktorumuz uzun süreli kullanımı tavsiye etmemişti karaciğeri yormaması için 1 şişe bitince bırakıyorduk. Zaten kışı çıkarıyordu 1 şişeKızlar çocuğuna omega kullanan var mI? Gerek var mı ?vitamin desteği alicam çocuklara bağışıklık kuvvetlensin zeka içinde önemli dedi eczacı karar veremedim. Içeriği temiz önereceğiniz bisi var mı
Geçmiş olsun limonsuzSağol tatlım anca bu kadar edebildim
Balık yağı veriyorum ben Ahsene. Mollers
Ikisine de bir bakayim evet karacigerden ve hormonlarini etkilenesinden cekiniyorumLora ben geçtiğimiz kış ocean balık yağı kullanıyordum haftada 2 balık yenmediği için. Ama doktorumuz uzun süreli kullanımı tavsiye etmemişti karaciğeri yormaması için 1 şişe bitince bırakıyorduk. Zaten kışı çıkarıyordu 1 şişe
Bende 6 aydır kullanıyorum. 1 ay ara verdim şimdiIkisine de bir bakayim evet karacigerden ve hormonlarini etkilenesinden cekiniyorum
Aldım valla ocean. Ara ara kullanırım artık bendeBende 6 aydır kullanıyorum. 1 ay ara verdim şimdi
Aynen. Omega yi bizimde kullanmamız gerekmiş aslındaAldım valla ocean. Ara ara kullanırım artık bende
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlarGeçmiş olsun limonsuz
Harika oluyor ben ayva portakal limon elma kaynatıp suyuna ihlamuru demliyorum süper oluyorIhlamur da olur olmaz mı evde elma ayva varsa içine kat ıhlamurun.
Ne derdi vardıÇok şükür bulaşık makinam düzeldi Nasıl sevindim anlatamam
Çalışmıyordu aklım çıktı şükür şu an sıkıntı yokNe derdi vardı
Gözün aydın limonsuzÇalışmıyordu aklım çıktı şükür şu an sıkıntı yok