- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
Geçmis olsun bonusumYüzüm ağrıyor başımla sinüzit heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmis olsun bonusumYüzüm ağrıyor başımla sinüzit heralde
Çabuk çıktımSana da geçmiş olsun çıkmışsın içerden
Bi tek camını çıkarıp temizledim. Yan ızgaraları çıkaramadım sıkışmış vidaları. Oğlan durmadı oyun oynayalımm diye bıraktım ben de. Sonra tekrar denicemEline sağlık şimdiden iyi hissedersem ben de boşaltıcam fırını
İyi olmuş ben de yapmadım çünküBi tek camını çıkarıp temizledim. Yan ızgaraları çıkaramadım sıkışmış vidaları. Oğlan durmadı oyun oynayalımm diye bıraktım ben de. Sonra tekrar denicem
Sen yorma zaten kendini hastasın dinlenİyi olmuş ben de yapmadım çünkü
Kırkladın mutfağıYatakları topladım
Kahvaltıdan sonra bulaşıkları elde yıkadım
Gömme dolabı düzenledim
Kırlentler makinada yıkandı
Bütün havluları makinaya attım çalıştırdım
Bitince astım
Marketten gelenleri yerleştirdim
Duvar kazındığı için heryere dökülmüştü . Baharat ve bakliyatları koyduğum dolabı çektim ,arkasını süpürdüm
Dolaptaki herşeyi silip tekrar yerleştirdim
Küçük dolabı da çekip süpürüp sildim yerleştirdim
Bulaşık makinasını çekip arkasını süpürdüm
Sonra bi tur daha süpürge yapıp halısını serdim
Yemekten sonrada bulaşıkları elimde yıkadım
En son yıkanan bulaşıkları yerlerine yerleştirdim
Yok bonusum nerde keşke bitseydi de rahatlasaydım ama büyük ölçüde bitti en azından dolapların içi ve buzdolabı kaldıKırkladın mutfağı
Aaaa bu saatte hem de çok kınadım seniMutfagi toplamayip surunen var mi
Utanmadim ne yalan soyleyeyim icebilecegim yiyebilecegim herseyi tukettim kalmadi bahanemAaaa bu saatte hem de çok kınadım seni
Amann bu günde böyle olsunUtanmadim ne yalan soyleyeyim icebilecegim yiyebilecegim herseyi tukettim kalmadi bahanem
Yani sürünmek demeyelim de çay bulaşığı ocak borcam falan diyelimMutfagi toplamayip surunen var mi
Oncesi temizmis yaniYani sürünmek demeyelim de çay bulaşığı ocak borcam falan diyelim