- 2 Ağustos 2013
- 34.152
- 101.672
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da geçmiş olsun çıkmışsın içerdenBonus geçmiş olsun Bonus
Sağol nane ilaç aldım uzandımBonus Nasıl oldun
Çok gecmis olsun Rabbim.sifa versin biran önce iyi ol inşallahSağol nane ilaç aldım uzandım
Teşekkür ederimmmKalayciya verebilirsin canım ben oyle yaptım yeni gibi oldu
Canım şundan çekti hasta hasta
Kız böyle söksem bir araya getiremem geriValla şu an benim de çekti akşam yemeğinden sonra yapcam. Fırınım bozuk ama olsun
Çok tşk ederim sağolÇok gecmis olsun Rabbim.sifa versin biran önce iyi ol inşallah
Lastikleri ve fanın olduğu kısmı ben de sökmem kız dediğin gibi geri getiremem ama şu yanları bi denicem yine benim biri çıkıyor biri çıkmıyorduKız böyle söksem bir araya getiremem geri
Fan daha kolay ki denemek istiyorum ya hasta hasta icat çıkardın lastiği de öyle yıkamak lazım. Ben yutubdan fırının modeliyle aratıp baktım kapağını söktüm komple iç camları falan sonra vidaların yerini karıştırdım eşim topladı söylene söylene bak aklıma geldi şimdiLastikleri ve fanın olduğu kısmı ben de sökmem kız dediğin gibi geri getiremem ama şu yanları bi denicem yine benim biri çıkıyor biri çıkmıyordu
Ben de naptım bi gün benim sol taraf duvar dibinde cam için orayı tornavida sokamıyorum yutub videolarından baktım kapağı komple söktüm. Sonra camı açıp bi güzel temizledim. Ama kapağı geri takamadım eşim hem yapamaz hem de bir sürü söylenir diye babamı çağırdım bi daha da hiç öyle aksiyonlara girmedim. Ama şimdi fırın dışta parça bekliyoruz rahatça sökebilirimFan daha kolay ki denemek istiyorum ya hasta hasta icat çıkardın lastiği de öyle yıkamak lazım. Ben yutubdan fırının modeliyle aratıp baktım kapağını söktüm komple iç camları falan sonra vidaların yerini karıştırdım eşim topladı söylene söylene bak aklıma geldi şimdi
Ben de naptım bi gün benim sol taraf duvar dibinde cam için orayı tornavida sokamıyorum yutub videolarından baktım kapağı komple söktüm. Sonra camı açıp bi güzel temizledim. Ama kapağı geri takamadım eşim hem yapamaz hem de bir sürü söylenir diye babamı çağırdım bi daha da hiç öyle aksiyonlara girmedim. Ama şimdi fırın dışta parça bekliyoruz rahatça sökebilirim
Aynen canım babam hiçbi şey demeden takıverdiKİm az konuşursa onu seçeriz
Neyse gidiyim de sofrayı kurayım