- 24 Ekim 2019
- 7.081
- 40.730
Bonus buraya da yaz da ben de kendime geleyim artıkGünlük kendime ödev yazıcam Negonun verdiği gibi.
Toparlanmam lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus buraya da yaz da ben de kendime geleyim artıkGünlük kendime ödev yazıcam Negonun verdiği gibi.
Yok ya önemli bisey değildi zaten ama.onceden yukleyebiliyordum:)Bilgim yok ya . Ne atacaktın ki ?
Her zaman yapamıyorum zaten ya bu sefer ihtiyaç vardı öyle temiz oldu kiMaşallah maşallah eline sağlık elle silmek diyince bende bi özledim yazın full elle sildim ama dizlerim kötü olmaya başladı iz iz bende viledaya geri dönüş uaptim ama arada bir elle silmek güzel oluyor
Buraya yazıcam zaten sen de yaz bugün kendime ödevim şu şu diyeBonus buraya da yaz da ben de kendime geleyim artık
Toparlanmam lazım.
Zorlamadım ya bi an boş bulundum çok oda oda gidince de bi yer temiz kalmıyo kiGeçmiş olsun canım benim Vur dedik öldürdün bonusum ya kendini zorlamadan yapacaktın
Ben foto yukleyemiyorum acaba neden ?
dosya yükle yazan yerden olmuyor mu?
Malesef hata veriyordosya yükle yazan yerden olmuyor mu?
Oh mis gibiHer zaman yapamıyorum zaten ya bu sefer ihtiyaç vardı öyle temiz oldu ki
Başka tarayıcıdan dene bakalım. Anlık resim mi çekmek istiyorsun yoksa hazır olan dosyayı mı eklemek istiyorsun?Malesef hata veriyor
Yürüyüş yaptım şemsiyeyle taktım kulaklığımı daHayırlı sabahlar herkese hava soğuk ve yağmurlu spora gidip gitmeme konusunda arada kaldığım bir güne başladım biraz karnım ağrıdığı için evde yapmaya karar verdim