- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
Evet sevdiğim insanlar ama evet çok yorulcam. Özellikle makinam tamir olmazsaYorucu bir ay seni bekliyor sevdiğin anlaştığın kişilerse güzel olur yine de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sevdiğim insanlar ama evet çok yorulcam. Özellikle makinam tamir olmazsaYorucu bir ay seni bekliyor sevdiğin anlaştığın kişilerse güzel olur yine de
Makinanın bozulması kötü olmuş inşallah tamir edilirEvet sevdiğim insanlar ama evet çok yorulcam. Özellikle makinam tamir olmazsa
İnşAllah canımMakinanın bozulması kötü olmuş inşallah tamir edilir
2 günün var yani kalk kalk son gün turboya bağlamaBu hafta sonu bi tur gelecekler, 10 gün sonra da bi tur
Son güne bırakma benim işim2 günün var yani kalk kalk son gün turboya bağlama
Kalkamaaaaam misafirim vardı daha yeni dükkanı kapattımSon güne bırakma benim işim
Sen de geleceksen kalkayım
Aman tamam yaKalkamaaaaam misafirim vardı daha yeni dükkanı kapattım
Aman tamam ya
Ben bi tur daha yapayım 1 saat. Sonra halim kalırsa çay içerim
Bonus da yok hala iş yapıyor demek ki
Ayy eline sağlık ne güzel yastık kılıfları da ütuluyorsun demek mis misiyi akşamlar
Bugün 7 bucukta uyanp kahvaltı hazırladım. Esimle yaptk.
O ise 8 de gitti.
Ben bulasiklari makineye dizdim calstrdm.
Kirli havlulari toplayip temiz havlu koydum.
Camasir mak. Calstrdim.
Etraf süpürdüm.
Çöp attım geldim.
Saat 1 de misafirlige gittim.
Aksama yemeğim var .
en son ütü yaptım. 2 pantolon 4 cift yastık kılıfı.
Simdi oturdum .
Bu ara iyiyim ya ev işleri bitiyor yemek de sıkıntı var dışardan yada buzluktan oluyor akşam yemeğimizİnşAllah canım
Ee sen napıyosun bitti mi işlerin
Ben napmıştım
Kızların odasını topladım süpürdüm elimle sildim (yataklar çekilmeden tabi onlar baza değil her an çekemiyorum)
Yatak odasını süpürdüm elimle sildim toz aldım
Bütün aynaları sildim
Dış kapıyı sildim
Koridoru süpürdüm elimle sildim
Banyoyu temizledim sildim duşkabini asperox sıkıp beklettim yıkadım
Kurutucuyu temizledim
Tuvaleti temizledim sildim
Mutfağı sildim
1 dopdolu sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Salonun bir kısmını süpürdüm şarjı bitti süpürgenin sonradan geri kalan kısmını da süpürdüm.
Yemek yendi mutfağı topladım ama elde yıkancak çok şey vardı sırtım ağrıyordu bıraktım
Revani yaptım bir de.
Geçmiş olsun canım benim Vur dedik öldürdün bonusum ya kendini zorlamadan yapacaktınYa yoruldum otırdum öyle sırtım ağrıyodu
Bilgim yok ya . Ne atacaktın ki ?Ben foto yukleyemiyorum acaba neden ?