- 11 Nisan 2007
- 83.029
- 481.872
Niye öyle olması lazım kiBakımcılar gelecek diye de makinanın ilk alınmış gibi olması lazım aldım başıma bela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye öyle olması lazım kiBakımcılar gelecek diye de makinanın ilk alınmış gibi olması lazım aldım başıma bela
Arkamdan mı konuşsunlar bonusum ne olsun istiyorsunNiye öyle olması lazım ki
Off ben de başka bişey sandım ha kendini öldürmeden temizle onlar makinenin kullanıldığını biliyorlarArkamdan mı konuşsunlar bonusum ne olsun istiyorsun
Offf of Mutfağın halini bi görsen bana acırdınOff ben de başka bişey sandım ha kendini öldürmeden temizle onlar makinenin kullanıldığını biliyorlar
Offf of Mutfağın halini bi görsen bana acırdın
Hadi iyice acıkmadan 1 saat maratona çıkalım
Kolay gelsinTüydüm destanımsı mesajla bekle beni akşama
Ooo iddialısınTüydüm destanımsı mesajla bekle beni akşama
yine maratona çıkmışlar işten çıkışta bende, sizden özenip iş yapıyorum eee sonuç yoruluyorum yahuuu
Çok yorma kendini az az yap bari bonusumAkşam akşam perte çıkıcam
O zaman normal olurum mazallahÇok yorma kendini az az yap bari bonusum
Bizim Salı günleri tam pazartesi diyete başlıyorum Salı günü patates kızartıyorumUcanSupurge bugün de beslenmeye pattis kızartma sırası bende
Allah yardımcımız olsun büyük sorunBizim Salı günleri tam pazartesi diyete başlıyorum Salı günü patates kızartıyorum
Misafirler hangi gün gelecekGeldim ama bi sorun niye geldim işlerim bitmedi ama bari yemek molası vereyim dedim
Bu hafta sonu bi tur gelecekler, 10 gün sonra da bi turMisafirler hangi gün gelecek
Yorucu bir ay seni bekliyor sevdiğin anlaştığın kişilerse güzel olur yine deBu hafta sonu bi tur gelecekler, 10 gün sonra da bi tur