- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.350
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kutlu olsun ama 58 ne anlamadımNego günümüz kutlu olsun 58 liler olarak
Sivaslılar günüKutlu olsun ama 58 ne anlamadım
Aaaaaa Sivas lisiniz ne güzel o zaman kutlu olsun Sivasin güzellerinin günüSivaslılar günü
Haftasonu dinlenmeyi istiyorum o yüzden haftaiçine böldüm işleri genelde ama bir gün de olsa boş kalsa çok mutlu olurum da daha başaramadım. Bir günü es geçsem bir daha ev toplanmıyoHoşgeldin
Kimin dört dörtlük ki
Evli, çocuklu ve çalışan isen iş zor, kolay gelsin.
Şimdi tatildeyim ama çalışan olarak iş zamanı hafta sonları dinlenmekle değil, ev toplamak ve yeni haftaya hazırlık ile geçiyor.
Hayırdır inşallah çözülmüştür sorun neyseHayırlı akşamlar kızlar
Geçtiğimiz hafta bazı sebeplerden dolayı moralim bozuktu. Telefonu elime bile almadım desem yeridir .
Hepiniz iyisinizdir umarım
Ailevi bi meseleydi canım çözdük sağolHayırdır inşallah çözülmüştür sorun neyse
Sevindim canım zaman zaman hepimizde oluyor bazı sorunlarAilevi bi meseleydi canım çözdük sağol
Öyle tabi. Allah ağız tadı , mutluluk versin cümlemize .Sevindim canım zaman zaman hepimizde oluyor bazı sorunlar
Hiç korkma yaa kuzenim geçen ay kapalı ameliyat oldu çok iyi sorunsuz geçti sonrası falan. Rabbim o aşamaya getirmesin ama korkma dermansız dert vermesin rabbimEvet kapalı ameliyat idrar yolundan giriyorlar beni korkutuyor kendi kendime bir şey kuruyorum
Aynen benim.tasta kirilicak yerde değilmiş bide büyük kırılması imkansız dediler açık ameliyat yana yatırıp arkadan böbreğin olduğu yandan delip alıyorlarmış baktım netten
Korkunun ecele faydası yok inşallah iyi olan neyse atlatırım
Avakoda çayını bilmiyordum kızlar yazdı sağolsun Allah razı olsun ama.digerini daha önceleri içmiştim ağrıdan çok düşmeyi kolaylaştırıyor
Ne çok taş düşüren varmış insanın başına gelince nedense duyuyor öğreniyor
Geçmiş olsun size de herkese de
Amin canım benim.amin iyi oluyor böyle birilerinin olmuş olması moral oluyor ⚘Hiç korkma yaa kuzenim geçen ay kapalı ameliyat oldu çok iyi sorunsuz geçti sonrası falan. Rabbim o aşamaya getirmesin ama korkma dermansız dert vermesin rabbim
Ben de öyleydim limonsuz Allah ferahlık versin canım ❤Hayırlı akşamlar kızlar
Geçtiğimiz hafta bazı sebeplerden dolayı moralim bozuktu. Telefonu elime bile almadım desem yeridir .
Hepiniz iyisinizdir umarım