Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım fesleğenimmm çok teşekkür ederiimm sizlerde iyiki varsınızzzTiniminimavihanim tinnoşum gün bitmeden yetiştim sabah gördüm ama yazamamıştım. Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice nice güzel yılların olsun inşallah. İyiki doğdun
Olsun efserişkommm çook teşekkür ederişmm ablacımmmYoğunluktan sanırım görmemişim sağlıklı huzurlu yaşlar diliyorum iyiki doğdun
GünaydınGünaydınnn hanımlar
Bugün evdeyim sıcak bastırmadan erkenden işleri yapmaya başlıyorum
maratona gideyim ben siz uyuyun
Valla çok fena yanıyoruz oralar daha fena tabiGünaydın hanımlar
Cehennem sıcağına uyandığımız bi günden daha merhaba
Sanırım Çukurova'nın en sıcak bölgesindeyim en çukur burası hiç hava almıyor sabır, sabır..
Pizza hamuru yoğurdum yumurta vs.pişiriyorum bu aralar çocuklar yemiyor.Kızartma için bu aylarda airfryer iyi olurmuş
ceyhan da yaşadım en ferah yerlerinden adana'nın ora bile yanıyormuş şimdi önceden olan dere ve kanallar karbuz tarlaları yerlerini binalara bıraktığı için sanırımGünaydın hanımlar
Cehennem sıcağına uyandığımız bi günden daha merhaba
Sanırım Çukurova'nın en sıcak bölgesindeyim en çukur burası hiç hava almıyor sabır, sabır..
Pizza hamuru yoğurdum yumurta vs.pişiriyorum bu aralar çocuklar yemiyor.Kızartma için bu aylarda airfryer iyi olurmuş
Uyuyabilsem uyuyacağım daaa alışkanlık olmuş teneffüsum sabah namazından sonra uykum gelmiyor... birde ben öğlene kadar, işleri bitirip sonrası dinlenmeyi tercih edenlerdenimGünaydın
Uyu ablam ya zaten çalışıyorsun uyumak senin hakkın
Tatil ne iyi olurdu yayla evi falan ne yapalım cennette nasip olur inşallah. Tabi o tarafta da yanmazsakValla çok fena yanıyoruz oralar daha fena tabi
Maalesef öyle heryer betonlaştı Pozantı falan bayağ serin buraya göre eminim bugünlerde oralarda sıcaktır.ceyhan da yaşadım en ferah yerlerinden adana'nın ora bile yanıyormuş şimdi önceden olan dere ve kanallar karbuz tarlaları yerlerini binalara bıraktığı için sanırım
Dünya garip bir yer beklenmedik anda umudu kestigin şeyler bile oluyor Allah nasip ettirmeyecegi şeyi hayal ettirmezmiş öncelikli hayırlı olan olsun hayatımızdaTatil ne iyi olurdu yayla evi falan ne yapalım cennette nasip olur inşallah. Tabi o tarafta da yanmazsak
Aa cennettesiniz siz yaz ayında böyle sıcaklığa yaz demem ilkbahar gibiEki Görüntüle 3272809 şimdilik ferah havalardayız biz
Doğrudur öyle oluyor bende öyleyim ben henüz kahvaltı yapamadım pizza yı bekliyoruz.Uyuyabilsem uyuyacağım daaa alışkanlık olmuş teneffüsum sabah namazından sonra uykum gelmiyor... birde ben öğlene kadar, işleri bitirip sonrası dinlenmeyi tercih edenlerdenim
Buranın da kışı çok sert geçiyorAa cennettesiniz siz yaz ayında böyle sıcaklığa yaz demem ilkbahar gibi
Hmm evet öyle bir fark var burada yağışlı kar yağınca da oralara buraya soğuğu geliyor sadece.Buranın da kışı çok sert geçiyor
Valla benim için tatil ege akdeniz asla değil ben yapamıyorum nefes alamıyorum. Dediğin gibi yaylaya çıkcanTatil ne iyi olurdu yayla evi falan ne yapalım cennette nasip olur inşallah. Tabi o tarafta da yanmazsak
Inşallah olur canımKizlar bende ilerde yaylalik bi ev düşünüyorum. Buz gibi miss
Neyse gun sayıyoruz 2 ay sonra hafif serinler buralar